به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، امید طهماسبی زاده معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی مشهد طی بازدیدی از کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی تولید کننده فر آوردههای پروتئینی شامل پیتزای نیمه آماده، ساندویچ سرد، پیراشکی و خمیر پیتزا از تغییر رویه کارخانه با توجه به شرایط کرونایی جهت جلوگیری از
توقف فعالیت کارخانه خبر داد.
او افزود: علیرغم وجود تهدیدات شیوع بیماری کرونا در میزان تولید و اشتغال برخی از واحدها با به کارگیری تمهیدات لازم و تغییر رویه در شیوه عرضه محصولات کارخانه توانستند رونق را به وضع قابل قبول برگردانند.
مدیر جهاد کشاورزی مشهد ادمه داد: یکی از واحدهای تولید کننده فرآوردههای پروتئینی بیان کرد در ابتدا با توجه به اینکه محصول تولیدی به هتلها و مکانهای عمومی عرضه میشد با تعطیلی این اماکن به جهت جلوگیری از توقف و رکود بازار و بیکاری پرسنل تصمیم بر این شد که محصول تولیدی را به صورت نیمه آماده درب منزل و مارکتها با استفاده از فضای مجازی به متقاضیان با رعایت کامل اصول بهداشتی و پروتکلهای وزارت بهداشت عرضه کنیم.
طهماسبی زاده بیان کرد: این کار مانع از تعطیلی کارخانه شد و کارخانه همچنان در دو شیفت کاری با ۳۰ نفر مشغول به فعالیت میباشد، محصول سالم و با کیفیت تولید و به مشتریان خود عرضه می کند.
انتهای پیام//ز.ق