افرادی که از بیماری کرونا بهبود یافته‌اند لازم است در دوران نقاهت، مراقبت‌های غذایی را انجام دهند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با گذشت بیش از ۲ ماه از شیوع بیماری کرونا در ایران، تا امروز حدود ۸۹۳۲۸ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اندو از این تعداد ۶۸۱۹۳ نفر بهبود یافته‌اند. بیمارانی که بهبود یافته‌اند لازم است در دوران نقاهت، مراقبت‌های غذایی را انجام دهند که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می‌شود.

۱۴ نکته برای پرهیز و محدودیت‌های غذایی در دوران نقاهت کرونا

۱- پرهیز از مصرف غذا‌های سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

۲- محدود کردن مصرف غذا‌های پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت

۳- محدود کردن مصرف انواع فست فود‌ها و غذا‌های آماده فراوری شده

۴- ممنوعیت استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می‌شوند

۵- محدودیت مصرف نمک و شور‌ها و غذای کنسروی شور

۶- محدود کردن مصرف شیر و لبنیات (بجز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می‌کنند

۷- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس‌های تند و سس خردل

۸- محدود کردن مصرف مواد شیرین و شیرینی، آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند

۹- محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

۱۰- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

۱۱- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

۱۲- ممنوعیت استفاده از روغن‌هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی

۱۳- محدود کردن استفاده از روغن‌ها و چربی‌های حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و ...

۱۴- تداوم محدودیت‌ها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، فشارخون بالا و ...

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.