مصرف لبنیات کم چرب بین وعده افطار تا سحری ضروری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   مهسا شمشیرگران کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی  گفت: مصرف انواع میوه و سبزیجات، نان و غلات به ویژه نان سبوس دار و جوانه‌ها در ماه رمضان بسیار مفید و موثر است.

شمشیرگران، استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین B۶ نظیر حبوبات و آجیل را در تقویت سیستم ایمنی به ویژه در ماه رمضان موثر دانست و افزود: با مصرف تخم مرغ، مرغ و گوشت سفید که حاوی روی است و همچنین انواع گوشت و حبوبات که سرشار از آهن است، می‌توان پروتیین مورد نیاز روزانه را تامین کرد.

او بر ضرورت پیروی از اصول رژیم غذایی سالم در این ماه تاکید کرد و اظهار داشت: استفاده از غذا‌های سرخ شده، پرادویه و پرنمک در ایام ماه رمضان باید محدود شود.

او گفت : مصرف سوپ به منظور دریافت سبزیجات و غلات کامل و جوانه‌ها به دلیل داشتن انواع ویتامین B در این ماه توصیه می‌شود.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.