به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش مرغ و مغزها برای تمام گروههای سنی به جز افرادی که حساسیت به آجیلها دارند مناسب است. به جای آنها از حبوبات میتوانند استفاده نمایند.
مواد لازم جهت تهیه خورش مرغ و مغزها:
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری
فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد
سینه مرغ تکه تکه شده: ۱۰۰ گرم
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
کره کنجد شیرین نشده: ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۴۵۰ میلی لیتر
مخلوط آجیل خام خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده: ۳ حبه
پوره گوجه فرنگی: ۱ لیوان
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه خورش مرغ و مغزها:
۱. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس سیر خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید و با فلفل سبز خرد شده مخلوط نموده و برای تزیین کنار بگذارید.
۲. پیاز را در قابلمه تفت دهید و تکههای مرغ را به آن اضافه و به مدت ۴ دقیقه سرخ نمایید و در ظرفی جداگانه بریزید.
۳. در همین ظرف کره کنجد، آجیلهای خرد شده و آرد را روی حرارت به آرامی مخلوط نمایید تا نرم شود و در انتها پوره گوجه فرنگی، جوجهها و ادویهها را به آن اضافه نمایید. اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت باشد تا به یک سس غلیظ تبدیل گردد.
۴. پس از پخت خورش مرغ و مغزها را در ظرف مخصوص سرو ریخته و پیاز و فلفل سبز تفت داده شده را روی آن بریزید.
توصیه سرآشپز جهت تهیه خورش مرغ و مغزها:
آجیلها منابع غنی پروتیین گیاهی، ویتامینهای B۶ , B۳ , C , E است. خورش مرغ و مغزها شبیه خورشهای تایلندی است و به همراه برنج و سالاد سبزیجات سرو میشود. حتما سیر و فلفل را تفت دهید تا مواد موثره آن خارج شود. برای دوباره گرم نمودن خورش مرغ و مغزها آن را در ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روی آن را با سلفون بپوشانید و با بالاترین درجه به مدت ۸ دقیقه گرم نمایید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/