حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:گفت: این اداره با تشکیل ۵۱ گروه نظارت بهداشتی به صورت روزانه بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی بیش از پیش نظارت دارد.
حسینی افزود: از این گروهها، ۲۱ گروه ثابت و ۳۰ گروه سیار نظارت بهداشتی، شامل ۷۹ نفر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت وناظر ذبح شرعی در سطح استان هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به اهمیت مصرف فرآورده خام دامی سالم و باکیفیت در این ایام و همچنین با توجه به بحران شیوع ویروس کووید ۱۹، تشدید نظارت کارشناسان دامپزشکی بسیار حائز اهمیت و کمک کننده خواهد بود.
دکتر مهدی حسینی از مردم خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده شان به ویژه در این ماه به نکات و توصیههای بهداشتی ارائه شده توجه و در خرید فرآوردههای خام دامی مورد نیاز دقت کافی کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/گ