به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از تشدید نظارتها بر اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.
او با تأکید بر لزوم تداوم رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از موج جدید بیماری کووید ۱۹ افزود: در این ایام ۱۸۵ بازرس ویژه در قالب ۱۰ تیم با مشارکت چهار دستگاه اجرایی بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل حلیم، آش، کله پزی و زولبیا و بامیه نظارت خواهند داشت.
جزایری اضافه کرد: رعایت فاصله ایمن بین متصدیان، شاغلین، مردم و مشتریان، تهیه غذای بیرون بر در ظروف استاندارد، پرهیز از عرضه افطاری و سحری به صورت تجمعی، ممنوعیت تجمع در مساجد و اماکن عمومی، مشارکت در طرح مؤمنانه برای دادن هدایا و نذورات و تا حد امکان به صورت نقدی در پیشگیری از همه گیری بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.
او ادامه داد: به گفته متخصصین هفت برابر بیماران سرپایی و مبتلایان به کرونای بستری در مراکز درمانی افراد بدون علایم و ناقل هستند.
جزایری گفت: حتی وجود یک بیمار مثبت هم میتواند نگران کننده باشد لذا رعایت نکات بهداشتی همچنان ضروری است.
انتهای پیام/ف