در ایام ماه مبارک رمضان، نظارت‌ها بر اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از تشدید نظارت‌ها بر اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.

او با تأکید بر لزوم تداوم رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از موج جدید بیماری کووید ۱۹ افزود: در این ایام ۱۸۵ بازرس ویژه در قالب ۱۰ تیم با مشارکت چهار دستگاه اجرایی بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل حلیم، آش، کله پزی و زولبیا و بامیه نظارت خواهند داشت.

جزایری اضافه کرد: رعایت فاصله ایمن بین متصدیان، شاغلین، مردم و مشتریان، تهیه غذای بیرون بر در ظروف استاندارد، پرهیز از عرضه افطاری و سحری به صورت تجمعی، ممنوعیت تجمع در مساجد و اماکن عمومی، مشارکت در طرح مؤمنانه برای دادن هدایا و نذورات و تا حد امکان به صورت نقدی در پیشگیری از همه گیری بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.

او ادامه داد: به گفته متخصصین هفت برابر بیماران سرپایی و مبتلایان به کرونای بستری در مراکز درمانی افراد بدون علایم و ناقل هستند.

جزایری گفت: حتی وجود یک بیمار مثبت هم می‌تواند نگران کننده باشد لذا رعایت نکات بهداشتی همچنان ضروری است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.