با شیوع بیماری کرونا و ضرورت خانه نشینی، آموزش مهارت در کنار هم بودن، بیش از پیش احساس می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، دلایل اختلاف و تشنج خانواده‌ها در زمان «ماندن در خانه» فراوان است؛ که در مجموع می‌توان از نداشتن مهارت در کنار هم یاد کرد؛ مهارت‌هایی از قبیل بازی و تفریح با یکدیگر، انجام دادن کار‌های خانه و ... این کنار هم بودن فرصت مناسبی برای زوج‌هایی است که در طی شبانه روز فرصت چندانی برای دیدن یکدیگر ندارند و برای والدینی است که فرصت بازی کردن و سنگ صبوری بچه هایشان حتی در طول هفته را ندارند.

همچنین در خانه ماندن فرصت مناسبی برای کودکان است که آرزو دارند با والدینشان هم صحبت شود؛ اما به دلیل نداشتن مهارت گفتگو برخی نمی‌توانند به خوبی از این فرصت استفاده کنند.

در کنار تمام موارد یاد شده؛ روز‌های خانه‌نشینی فرصت خوبی بود برای جبران تمام کم و کسر‌هایی که به دلیل زندگی ماشینی فرصت در کنار هم بودن از خانواده‌ها گرفته بود. همچنین فرصت مناسبی برای کودکان و نوجوانانی است که کمتر در طی هفته والدین خود را می‌دیدند.

چه کار کنیم تا در قرنطینه احساس خوبی داشته باشیم؟

۱_ برای خودتان برنامه ریزی کنید و یک مهارت جدید یاد بگیرید همچنین زاویه دید خود را عوض کنید و در کنار خانواده بازی‌های گروهی انجام دهید.

۲_رژیم غذایی سالم بگیرید و یک مسابقه آشپزی در خانه راه بیندازید از انجام ورزش و فعالیت بدنی در خانه غافل نشوید.

۳_ از شر وسایل اضافی خلاص شوید، در خانه درآمدزایی کنید و از فضای باز موجود در خانه استفاده کنید.

۴_ قلم در دست بگیرید و خاطره قصه بنویسید، یک کتاب را در کنار خانواده بخوانید و مهارت‌های خود را با هم به اشتراک بگذارید.

۵_ آلبوم عکس‌های قدیمی را برق بزنید، تابلو آرزو‌ها درست کنید، نیایش کنید و در دوره‌های آموزش رایگان و آنلاین شرکت کنید و حتی می‌توانید دکوراسیون خانه خود را تغییر دهید.

در این روز‌های قرنطینگی از بودن در کنار هم لذت ببرید و اختلاف‌ها را کنار بگذارید؛ متخصصان روان شناسی توصیه می‌کنند، زوجینی که بایک دیگر اختلاف دارند اگر هر شب به مدت یک ساعت با هم به گفتگو بپردازند، با همین تکنیک ساده می‌توانند راه حل‌های مناسبی برای زندگی آینده خود پیدا کنند و به همین صورت به آرامش درونی برسند.

بهترین راه ماندن در خانه انجام بازی‌های سرگرم کننده است که می‌توانید در کنار خانواده از آن لذت ببرید، اگر شما یا فرزندانتان مهارت کافی برای گفتگو با دیگران را ندارید با انجام تکنیک‌های جدی آنرا قوی کنید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.


بیشتر بخوانید:

توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

بیشترین و کمترین میزان ابتلا به کرونا متعلق به کدام بیماری‌های زمینه‌ای است؟

بازگشایی اماکن مذهبی در مناطق سفید / با تغییر شرایط مقررات و قوانین عوض می‌شود

کاهش استفاده از بوستان‌ها با شروع ماه رمضان/ ۸۸ بیمار جدید در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند

بخشودگی مالیاتی با کمک‌های کرونایی به وزارت بهداشت/ مشارکت ۳۹۰ میلیاردی خیرین در حوزه سلامت


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار