عملیات برداشت محصول جو دیم و آبی از سطح ۲ هزار هکتار از مزارع شهرستان خنج آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ۹۹ ادامه دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مسوول جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: میانگین تولید جو در شهرستان خنج ۲ تن در هر هکتار است و برآورد می‌شود کشاورزان این شهرستان امسال حدود چهار هزار تن از این محصول از مزارع خود برداشت و به بازار عرضه کنند.

بستان اسلامی بیان کرد: بارندگی‌های فراوان و به موقع در پاییز و زمستان سال ۹۸ ‌ و بهار ۹۹ زمینه مناسبی را برای کشت محصولات دیم فراهم کرد.

او ادامه داد: همچنین افزون بر هشت هزار هکتار از اراضی کشاورزی در بخش‌ها و روستاهای این شهرستان به کشت گندم دیم اختصاص یافته است.

شهرستان خنج در فاصله ۲۶۵ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار