به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوردن بلو از غذاهای فرانسوی است که امروزه میتوانید آن را در منوی رستورانهای سراسر جهان ببینید. اگر از طرفداران این فینگر فود محبوب هستید، برای آموزش طرز تهیه آن با ما همراه باشید. در ادامه میخوانید:
نکات مهم
طرز تهیه کوردن بلو با سینه مرغ
مواد لازم (برای ۴ نفر)
ژامبون مرغ یا گوشت ۴ ورق
سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر زرد ورقهای (پنیر گودا) ۴ عدد
پودر سوخاری ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. فر را روشن کنید و روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود.
۲. بعد از جدا کردن استخوان سینه مرغ، آن را از وسط برش بزنید تا به دو قسمت نازک تقسیم شود. سپس روی آن یک پلاستیک فریزر بکشید و با بیفتک کوب روی آن بکوبید تا نازکتر شود. برشهای مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید تا طعم دار شوند.
۳. یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر روی فیله مرغ قرار دهید، البته میزان پنیر و ژامبون به ذائقه شما بستگی دارد، اما فراموش نکنید استفاده از مقدار زیادی ژامبون و پنیر باعث میشود نتوانید در مرحله بعدی به راحتی فیله مرغ را رول کنید.
۴. فیله و محتویات آن را رول کنید. برای جلوگیری از وا رفتن فیلهها در زمان پخت، دو عدد خلال دندان از دو طرف فیلههای رول شده رد کنید.
۵. تخم مرغها را داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا از لختی در بیایند. در یک ظرف دیگر هم پودر سوخاری را بریزید. فیلههای رول شده را ابتدا داخل تخم مرغ و سپس داخل آرد سوخاری بغلتانید.
۶. با مقدار کمی روغن سینی فر را چرب کنید و کوردن بلوها را داخل سینی بچینید، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
۷. بعد از ۲۵ الی ۳۰ دقیقه غذای شما آماده است، آن را از فر بیرون بیاورید، خلالهای دندان را خارج کنید و با سس کچاب، سس قارچ و یا هر سس دیگری که دوست دارید میل کنید.
نکته: شما میتوانید به جای فر از تابه استفاده کنید. برای تهیه کوردن بلو تابهای، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. دو طرف فیلهها را سرخ کنید. معمولا سرخ شدن هر طرف فیله بین ۷ الی ۱۰ دقیقه طول میکشد. کوردن بلوهای سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
طرز تهیه کوردن بلو با مرغ چرخ کرده
۱. ۵۰۰ گرم مرغ چرخ شده را با یک عدد تخم مرغ، یک پیمانه آرد سوخاری و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند و چسبناک شود.
۲. با این خمیر گلولههای کوچکی به اندازه یک گردو درست کنید و آنها را پهن کنید. سپس روی آن یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر قرار دهید و آن را رول کنید.
۳. میتوانید رول را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید، تا خودش را بگیرد.
۴. بعد از آغشته کردن رولها به تخم مرغ، آنها را در آرد سوخاری بغلتانید.
۵. رولهای آماده شده را داخل تابه قرار دهید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
۶. کوردن بلو آماده شده را به شکل رولت برش بزنید.
نکاتی برای تهیه این فینگر فود محبوب
شما میتوانید به جای سینه مرغ، از گوشت راسته گوساله استفاده کنید. گوشت راسته را نازک برش بزنید و با بیفتک کوب بکوبید. سپس مطابق با روشی که ذکر شد این غذای خوشمزه را آماده کنید.
کوردن بلو را میتوانید در وعده ناهار یا شام و در ماه رمضان در وعده سحری و افطاری سرو کنید.
برای تهیه این غذا میتوانید از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید.
این غذای خوشمره را میتوانید با سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید.
سخن آخر
با صرف تنها چند دقیقه وقت میتوانید این غذای فست فودی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از سلامت آن مطمئن باشید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/