به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مارمالادها انواع و اقسام گوناگونی دارند. مارمالاد کیوی از جمله فراوردههای کیوی است که میتواند همراه با نان به عنوان صبحانهای مغذی مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه با طرز تهیه مارمالاد کیوی به روشهای مختلف با ما همراه باشید.
مواد لازم
کیوی ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب ۲ لیوان
دستور تهیه
کیویها را پس از شستن، پوست گرفته و خرد کنید.
تکههای کیوی را در قابلمه ریخته و ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید به جوش آید.
۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط کیوی و آب بجوشند، سپس شکر را به آن اضافه کنید.
۲۰ دقیقه دیگر فرصت دهید تا مواد موجود در قابلمه بجوشند و در این فاصله، گاهی آن را هم بزنید.
کف ایجاد شده روی سطح مارمالاد را با قاشق بردارید، سپس حرارت را خاموش کنید.
پس از اینکه مارمالاد کیوی از داغی افتاد، آن را میکس کنید تا به شکل پوره درآید و سپس روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید مارمالاد کیوی ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم ریز جوش بزند.
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آب در کاسهی کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید. مخلوط آب و ژلاتین را هم بزنید تا ژلاتین به روش بن ماری در آب حل شود.
محلول ژلاتین را به مارمالاد کیوی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
اجازه دهید مارمالاد کیوی در دمای محیط کاملا خنک شود، سپس آن را در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین
مواد لازم
کیوی ۴۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ پیمانه
دستور تهیه
کیویها را بشویید و پوست بگیرید، سپس خرد کنید.
تکههای کیوی را در قابلمهای ریخته و شکر، آب و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا محتویات قابلمه به جوش آید و مرتب آن را هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند.
حرارت را خاموش کرده و پس از اینکه مواد کمی خنک شدند، با استفاده از غذاساز یا مخلوط کن آنها را میکس کنید تا کیویها کاملا له شده و به شکل پوره درآیند.
مواد را مجددا به قابلمه برگردانده و روی حرارت متوسط قرار دهید.
پس از جوش آمدن مارمالاد کیوی، حرارت را کم کرده و اجازه دهید مارمالاد روی حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شده و قوام آید.
هر ۵ دقیقه یک بار مارمالاد کیوی را هم بزنید و زمانی که به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید.
پس از سرد شدن مارمالاد کیوی، آن را در شیشهی استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مارمالاد کیوی و سیب
مواد لازم
کیوی ۴ عدد
سیب ۱ عدد
شکر ۳۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه
کیویها را پس از شستن، پوست گرفته و با استفاده از غذاساز میکس کنید تا به شکل پوره درآید.
سیب را پوست گرفته و در غذاساز بریزید تا کاملا له شود.
پوره سیب و کیوی را در قابلمهای ریخته، ۱ لیوان آب و ۳۰۰ گرم شکر به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.
هنگامی که محتویات قابلمه به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا مواد ریز جوش بزنند.
پودر ژلاتین را با ۳-۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود.
زمانی که مارمالاد کیوی و توت فرنگی غلیظ شد و قوام یافت، محلول ژلاتین، گلاب و آبلیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مارمالاد کیوی و سیب، خنک شود. سپس آن را در شیشه استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه مارمالاد کیوی و توت فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی ۱۷۰۰ گرم
کیوی ۳۰۰ گرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب ۲۵۰ میلی لیتر
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه
توت فرنگیها را شسته و قسمت کلاهک سبز رنگ آنها را جدا و سپس خرد کنید. توت فرنگی خرد شده را در قابلمه ریخته و آب و شکر را به آن اضافه کنید.
کیوی را پوست گرفته و به قطعات کوچک خرد کنید، سپس به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۹۰ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشند. در این فاصله گاهی مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.
زمانی که مواد غلیظ شدند، مخلوط کیوی و توت فرنگی را در غذاساز میکس کنید تا کاملا له شوند.
پوره کیوی و توت فرنگی را به قابلمه برگردانید و مجددا روی حرارت قرار دهید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری در ۴-۳ قاشق غذاخوری آب حل کرده و به مارمالاد اضافه کنید.
مارمالاد کیوی و توت فرنگی را هم بزنید و در صورتی که هنوز قوام نیافته، اجازه دهید روی حرارت ملایم بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.
پس از اینکه مارمالاد به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و پس از خنک شدن در شیشه استریل بریزید.
مارمالاد کیوی و توت فرنگی را در یخچال نگهداری کنید.
ننیجه گیری
کیوی میوه کوچکی با بافت سبز رنگ بوده که روی پوست آن کرکهای ریزی وجود دارد و طعم آن شبیه موز، انگور و آناناس است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C بوده به طوریکه هر ۱۰۰ میلی گرم آن حاوی ۹۸ میلی گرم ویتامین C است. اسیدهای چرب امگا ۳، امگا ۶ و ویتامین E موجود در کیوی، جریان خون را در رگها بهبود میبخشند و از لخته شدن خون در رگها جلوگیری میکنند. همچنین فیبر بالای این میوه، کلسترول خون را کاهش داده و از یبوست جلوگیری میکند.
منبع: ستاره
انتهای پیام/