به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه افراد به دلیل داشتن مشغله در زندگی، به دنبال طبخ انواع دسر بدون فر هستند تا در کمترین زمان ممکن آماده شود؛ برای مثال کاپ کیک بدون فر، کیک خیس بدون فر و یا شیرینی فانتزی خانگی بدون فر.
در این میان "کیک موزاییکی با پتی بور" نیز از جمله همین دسرهاست که بسیار راحت و بدون استفاده از فر تهیه میشود. در این دسر، تکههای بیسکوئیت در سس شکلاتی یا گاناش ترکیب شده و به این کیک ظاهری موزاییکی میدهد.
البته برای تهیه یک کیک موزاییکی باکیفیت، رعایت نکاتی ضروری بوده که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت.
کیک موزاییکی با پتی بور
مواد لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
بیسکوییت پتی بور ۲۵ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
مغز پسته خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نترگیل برای تزیین به میزان لازم
دستور تهیه
بیسکوئیتها را به قطعات مربعی به ابعاد یک سانتیمتر برش بزنید و کنار بگذارید.
شکر و پودر کاکائو را در قابلمهای با سایز متوسط ریخته و مخلوط کنید و هم بزنید تا پودر کاکائو باز شده و گلوله نشود.
کره و شکر را به مخلوط شکر و پودر کاکائو اضافه کنید، هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شکر حل شود.
حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید سس شکلاتی کاملا خنک شود.
پس از خنک شدن سس شکلاتی، تکههای بیسکوئیت، گردو و پسته خرد شده را اضافه کرده و آرام هم بزنید تا یکنواخت شوند.
کف قالب مورد نظر را با پلاستیک فریزر بپوشانید، بهطوری که اضافههای پلاستیک از لبههای قالب آویزان باشد.
در این مرحله مواد را روی پلاستیک فریزر ریخته، پهن کرده و روی آن را کاملا صاف کنید.
سپس لبههای پلاستیک را روی مواد برگردانید تا سطح آن کاملا با پلاستیک پوشانده شود.
قالب را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا سفت شده و ببندد.
کیک موزاییکی را در ظرف سرو برگردانید، پلاستیک فریزر را از آن جدا کنید، سپس آن را برش زده و به سلیقه خود تزیین کنید.
نوش جان ...
نکات
اجازه دهید سس شکلات کاملا خنک شود، سپس بیسکوئیت را به آن اضافه کنید. (اگر سس شکلات گرم باشد تکههای بیسکوئیت له میشوند و کیک، ظاهر موزاییکی خود را از دست میدهد.)
کیک موزاییکی را میتوانید بدون استفاده از قالب نیز درست کنید؛ برای این منظور مایه کیک را روی پلاستیک فریزر بریزید، سپس رول کرده و در یخچال قرار داده تا سفت شود؛ در انتها آن را برش زده و میل کنید.
برای تزیین این کیک نیز میتوانید از میوههای مورد علاقه خود و یا مارمالادهای تازه فصلی، مانند مارمالاد هویج، مارمالاد هلو و ... استفاده کنید.
سخن آخر
کیک موزاییکی با پتی بور در واقع نوعی کیک کرهای است که نسبت به کیک ساده اسفنجی سنگینتر بوده و دارای بافت اسفنجی نیست. این نوع کیک از انواع کیک یخچالی محسوب میشود که نیازی به طبخ در فر یا روی اجاق گاز ندارد و به راحتی قابل تهیه است. همچنین با استفاده از قالبهایی با اشکال متنوع و تزیین کیک با انواع کرم یا خامه قنادی میتوانید با هزینهای اندک یک کیک تولد شکلاتی زیبا درست کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/