به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از انواع ترشیهایی که میتوانید با میوههای تابستانی تهیه کنید ترشی آلبالوست. آلبالو خواص بسیار زیادی اعم از انواع ویتامینهای A، B و C دارد. همچنین حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است. با درست کردن ترشی آلبالو در فصل تابستان میتوانید در تمام فصول از خواص آلبالو بهره ببرید. طرز تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید بسیار راحت است و در عین حال طعم فوقالعادهای دارد. در ادامه دو روش برای تهیه این ترشی را خواهید خواند.
روش اول؛ با شکر
مواد لازم :
آلبالو نیم کیلوگرم
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید نیم کیلوگرم
زمان لازم برای آماده سازی ۱۵ دقیقه
دستور تهیه:
آلبالوها را خوب بشویید و اگر میتوانید هسته آنها را بگیرید. مراقب باشید که له نشوند.
سپس آنها را در یک شیشه کاملا خشک و تمیز بریزید و شکر و نمک را به آن اضافه کنید.
نهایتا سرکه سفید را در شیشه بریزید تا روی همه آلبالوها را بگیرد.
در شیشه را محکم ببندید و آن را یک هفته در یخچال بگذارید تا ترشی شود.
ترشی آلبالو را میتوانید با انواع غذاها نوش جان کنید.
روش دوم؛ بدون شکر
مواد لازم:
آلبالو ۱ کیلوگرم
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم
زمان لازم برای آماده سازی ۱۵ دقیقه
دستور تهیه:
ابتدا آلبالوها را تمیز بشویید و دم آنها را بگیرید. کمی نمک روی آنها بپاشید، آنها را پخش کنید و صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند.
سپس آلبالوها را در شیشه کاملا خشک و تمیز بریزید و شیشه را از سرکه سفید پر کنید.
درب شیشه را محکم ببندید و شیشه را در یخچال بگذارید تا ترشی جا بیفتد.
پس از حداقل ۱۰ روز میتوانید ترشی آلبالو را با انواع غذاها نوش جان کنید.
چند نکته
توجه کنید که مقدار کالری موجود در ترشی آلبالو حدود ۳۵۰ کیلوکالری است.
قابل ذکر است که بهترین سرکه برای تهیه ترشی آلبالو سرکه قرمز است، ولی اکثر افراد تند و تیزی سرکه سفید را برای این ترشی ترجیح میدهند.
هرگز از سرکه به تنهایی برای تهیه ترشی استفاده نکنید، زیرا طعم و مزه خوبی پیدا نمیکند.
از آب ترشی آلبالو میتوانید برای تهیه سس انواع سالاد استفاده کنید؛ به طور کلی آب این ترشی جایگزین خوبی برای آبلیمو است.
اگر میتوانید بهتر است که هستههای آلبالوها را بگیرید و بعد با آنها ترشی درست کنید.
درب شیشه ترشی را محکم ببندید تا هیچ هوایی به آن وارد نشود؛ اگر هوا وارد شود موجب فاسد شدن و کپک زدن ترشی میشود.
برای تهیه ترشی از آلبالوهای سالم و یکدست استفاده کنید.
میتوانید نصف شیشه را با سرکه و نصف دیگر را با آب نمک جوشیده پر کنید. به خصوص اگر از سرکه صنعتی استفاده میکنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/