به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سردار عبدالله ملکی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران پبش از ظهر امروز در جلسه فرهنگی چهلمین سال دفاع مقدس مازندران با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: به این مناسبت ویژهبرنامههای از سوم خرداد تا پایان اسفند در سطح استان برگزار خواهد شد.
او با اشاره به اینکه بزرگداشت چهلمین سال دفاع مقدس توسط ستاد کل نیروهای مسلح به نیروهای مسلح و وزارت کشور ابلاغ شده است، افزود: در این راستا ستاد استانی در مازندران شکل گرفت و هفته آینده جلسه آن با حضور استاندار و اعضاء ستاد برگزار میشود.
سردار ملکی با بیان اینکه امسال در شرایط کرونایی قرار گرفتیم، گفت: در اجرای برنامهها از ظرفیت فضای مجازی و صدا و سیما بهرهمند خواهیم شد که نیاز به مشارکت دستگاهها و ادارات در تدوین برنامهها دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران فتح خرمشهر را الگو و نماد ملی برشمرد و افزود: خرمشهر قهرمان پس از ۳۴ روز مقاومت و ۵۷۵ روز اشغال با دلاوریهای فرزندان این ملت و اصل وحدت بین نیروهای ارتشی، سپاهی، بسیجی، عشایر و مردم خرمشهر از دست رژیم بعثی عراق در عملیات بیت المقدس با تقدیم نزدیک به ۶ هزار شهید آزاد شد.
سردار ملکی با بیان اینکه ساخت مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران نیز به علت کمبود اعتبارات وارد سال دوازدهم شده است، گفت: ما به کمک شهدا و همت مسئولین و مردم این مجموعه را میسازیم و مردم از زیباییهای آن بهرهمند خواهند شد.
او با بیان اینکه برنامههای چهلمین سال دفاع مقدس باید با همت مردم و مسئولین با محوریت دفاع مقدس در استان برگزار شود، افزود: باید با بهرهگیری از ظرفیت فضای مجازی و بستر فراهم شده به برنامهها رنگ و لعاب دفاع مقدسی بدهیم و به جذب مخاطب بپردازیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران از برگزاری یادواره مجازی شهدای عملیات بیتالمقدس خبر داد و گفت: استان مازندران با داشتن ظرفیتهای مطلوب در حوزههای مختلف میتواند به معرفی آثار و نمادهای دفاع مقدسی بپردازد.
احسان آهنگر معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه کربلا نیز در این جلسه سالروز فتح خرمشهر را یکی از برگهای زرین دفاع مقدس برشمرد و گفت: برای تبیین این حماسه به نسل انقلاب باید با برنامهریزی دقیق و منسجم ورود پیدا کنیم و دین خودمان را به این حماسه ادا کنیم.
او از کرونا به عنوان تهدید یاد کرد و یا بیان اینکه در روزهای کرونایی به دنبال ایدههای جدید و کارهای خلاقانه رفتیم، افزود: راه اندازی کاروان ظهور با بیش از ۱۵۰ گروه سرود در سطح استان یکی از برنامههایی بود که در نیمه شعبان برگزار شد.
آهنگر با بیان اینکه در این ایام فضای تعاملی در سطح استان بوجود آمد و فعالیتهای تجمیعی شکل گرفت، گفت: موفق شدن در این جبهه، جبهه شدن را میطلبد تا یک موج بوجود بیاوریم و موفق شویم.
آهنگر برگزاری مسابقات و پویشهای مختلف در فضای مجازی، ساخت برنامه گفتگو محور و تلفیقی ویژه صدا و سیما، ایجاد و تولید رادیو مقاومت، اجرای نمایشنامه مستند، مصاحبه با رزمندگان عملیات فتح خرمشهر با موضوع بازخوانی بک پرونده و فضاسازی هدفمند تبلیغات شهری با استفاده از ظرفیت تلویزیونهای شهری در تبلیغات محیطی را از جمله برنامههای سوم خرداد برشمرد.
علیرضا پاک بینمسئول واحدهای هنرهای تجسمی حوزه هنری مازندران هم در این جلسه از رونمایی نمایشگاه قافله قلم در سوم خرداد خبر داد و گفت: در این نمایشگاه آثار هنرمندان فاخر استان با موضوع سخنان شهید آوینی در فضای مجازی به نمایش گذاشته میشود.
او از برپایی نمایشگاه خوشنویسی با موضوع سخنان الهی نامه آیت الله حسنزاده آملی در فضای مجازی خبر داد و افزود: در این نمایشگاه ۲۰ اثر تهذیب که تا پایان ماه مبارک رمضان تولید میشود، به نمایش گذاشته خواهد شد.
انتهای پیام/ م