رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در خصوص جزئیات گشت‌های این سازمان در ایام کرونایی در پایتخت توضیحاتی داد.

حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تمرکز اصلی این روز‌های ما در خصوص بررسی بازار بر روی اقلام سلامت محور است تا نظارت بر تسهیل در عرضه این اقلام در بازار در حوزه توزیع ملزومات بهداشتی و درمانی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه از تاریخ سوم اسفند ماه سال گذشته گشت‌های سلامت محور ما در سطح استان برگزار شد، افزود: در کنار بررسی اقلام سلامت محور، پورتال‌های دیگر ما نیز طبق روال عادی در حال بررسی است و نسبت به شکایات هموطنان در حال انجام وظایف خود هستیم.

ایزدی تصریح کرد: در بررسی یکی از پرونده‌های تخلف در حوزه عرضه تلفن همراه، یکی از عرضه کنندگان این محصول اقدام به فروش تلفن همراه به قیمت ۱۲۰ میلیون ریال به خریدار کرده و از طرفی تلفن همراه به فروش رفته دارای معایبی بود که فروشنده با فریب خریدار اقدام به قالب کردن تلفن همراه به او کرده بود.

وی افزود: پس از شکایت شاکی، پرونده‌ای مبنی بر فریب مشتریان تشکیل شد و با حضور ماموران گشت تعزیرات استان تهران در محل عرضه کالا، وجه پرداختی بابت خرید این تلفن همراه از فروشنده پس گرفته شد و به خریدار بازگردانده و فرد خاطی نیز مورد جریمه بازرسان قرار گرفت.

رئیس گشت تعزیرات استان تهران در پاسخ به این سوال که با وجود تعطیلی واحد‌های صنفی پایتخت به دلیل شیوع کرونا، برخی از افراد اقدام به قیمت گذاری جدید بر روی محصولات خود کرده و قصد برطرف کردن زیان‌های وارده به خود در ایام تعطیلی را دارند، گفت: این موضوع تخلف محض است چرا که بر اساس قانون هیچگونه افزایش قیمتی مبنی بر عرضه اقلام صورت نگرفته است و در صورت افزایش قیمت هر کالای موجود در بازار، نرخ جدید آن توسط مراجع ذی صلاح اعلام خواهد شد؛ لذا در صورت مشاهده افزایش خودسر قیمت اقلام با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی در خصوص موضوع گرانفروشی قطعات کامپیوتری تولید شرکت‌های داخلی نسبت به مشابه خارجی آن در بازار، افزود: در صورت بررسی کارشناسان مربوطه و تایید این افراد مبنی بر گران فروشی قطعات کامپیوتری، به موضوع ورود خواهیم کرد.

ایزدی در خصوص گرانفروشی در بحث عرضه دستکش لاتکس در بازار، اظهار کرد: قمیت اصلی این محصول حدود ۵۵۰ هزار ریال است و عرضه آن بیش از قیمت مصوب گرانفروشی محسوب می‌شود و در این صورت شهروندان مراتب را به سازمان تعزیرات برای پیگیری و شناسایی متخلفان اعلام کنند.


بیشتر بخوانید: گرانفروشی نانوا‌ها در استان تهران/ پلمب چند نانوایی در پایتخت


وی درخصوص جزئیات فعالیت گشت‌های تعزیرات در حوزه سلامت محور، گفت: از تاریخ  ۹۸/۱۲/۳ تا ۹۹/۰۱/۰۳ گشت‌های سلامت محور ما در سطح استان برگزار شد که نتیجه آن انجام ۴۷۸ گشت مشترک، بازرسی از ۵ هزار و ۲۳۶ واحد صنفی، بررسی ۶۷۸ پرونده تعزیراتی، توقیف ۵۰ میلیون و ۴۴۳ هزار ماسک، توقیف ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دستکش، کشف ۸ هزار و ۴۵۸ لیتر محلول ضدعفونی کننده، کشف ۱۸ هزار و ۲۳ عدد ژل ضدعفونی کننده، کشف ۲۰ هزار کیلوگرم پارچه برای تولید ماسک، کشف ۴۱ هزار و ۳۹۲ لیتر الکل، کشف داروی منقضی شده به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال و همچنین کشف داروی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد ریال است.

به گفته ایزدی طی برپایی گشت‌های مشترک تعزیرات سازمان های مختلفی اعم از پلیس امنیت اقتصادی فاتب، سپاه پاسداران، بازرسان اتاق اصناف، اتحادیه ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در امر برخورد با متخلفان ما را یاری کردند و در بحث تعطیلی واحدهای صنفی اقدامات لازمه را انجام دادند.

وی افزود: بالغ بر ۱۰ هزار واحد صنفی پس از دریافت تذکر نسبت به تعطیلی مراکز صنفی خود اقدام کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار