به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی و مواد غذایی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : سالانه در استان یکهزار و ۲۰۰ کیلوگرم زعفران تولید میشود که در برنامه سه ساله توسعه کشاورزی استان پیشبینی شده این تولید به ۶ کیلو در سال برسد.
او با بیان اینکه ۱۸۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان زیر کشت طلای سرخ رفته است، گفت : هماکنون تولید زعفران در استان یکهزار و ۲۰۰ کیلوگرم در سال است.
او افزود: با توجه به تعریف برنامه سه ساله توسعه در بخش کشاورزی استان، انشاءالله در پایان برنامه به حدود ۶ هزار کیلو در سال خواهیم رسید.
مدیر صنایع تبدیلی و مواد غذایی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: برای رسیدن به این هدف تدابیری اندیشیده شده از جمله ۵۰ درصد پیاز زعفران به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار میگیرد و تسهیلات هم به اندازه کافی در این راستا در نظر گرفته شده است.
او در توضیح فعالیت واحدهای فراوری زعفران در استان، ادامه داد: طی سنوات گذشته تنها یک واحد فراوری در این زمینه فعالیت داشت که سال گذشته ۲ واحد دیگر به آن اضافه شده و برای اضافه شدن سه واحد دیگر طی امسال برنامهریزیهای شده تا در پایان سال به فراوری و بستهبندی ۲ هزار کیلوگرمی برسیم.
کریمی گفت: پیشبینی میشود در پایان برنامه توسعه کشاورزی میزان تولید زعفران با فراوری و صنایع بستهبندی استان همپوشانی داشته باشد .
انتهای پیام/د