به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،ابوالحسن خلیلی عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه با اشاره به پیامدهای ناشی از شیوع بیماری کرونا که حدود پنج ماه است جهان و بیش از دو ماه است کشور ایران را درگیر کرده، گفت : مطالعات و بررسیهای انجام شده توسط کارشناسان نشان میدهد خروج از بحران و پیامدهای اقتصادی ناشی از بیماری کرونا ظرف یک یا دو ماه انجام نمیگیرد و باید بپذیریم که در عصر کرونا هستیم.
او گفت : در حالت خوشبینانه بحران کرونا و پیامدهای آن تا مهرماه امسال و در حالت بدبینانه تا سال ۱۴۰۰ ادامه دارد و اگر بنا داریم قوانین، ضوابط و آییننامههایی برای این مدت در نظر بگیریم، باید نگاه بلندمدت برای حداقل یک سال آینده داشته باشیم.
او افزود: برنامهریزیهای کوتاهمدت نمیتواند در این شرایط کمک قابل توجهی به صنایع و بخش تولید کشور داشته باشد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی کرمانشاه نکته دیگری که برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی باید مدنظر قرار گیرد را توجه به شرایط ویژهای که هر یک از بخشها دارند دانست و ادامه داد: پیامدهای اقتصادی و رکود ناشی از کرونا در حوره خدمات، گردشگری، تولید و... متفاوت است.
خلیلی با اشاره به اینکه دولت سعی کرده بستههای حمایتی را برای بخشهای مختلف در نظر بگیرد تا در این شرایط بتوانند روی پای خود بایستند، گفت: حمایتهایی که در نظر گرفته شده برای همه این بخشها یکسان است.
این فعال اقتصادی افزود: در چنین شرایطی یک نسخه عام برای همه بخشهای اقتصادی کشور نمیتواند اثرگذار باشد و باید برای هر یک از این بخشها متناسب با آسیبی که دیده اند نسخه ویژهای در نظر گرفته شود.
خلیلی،گفت: استفاده از پیشنهادات بخش خصوصی در تصمیمگیریها نیز میتواند برای گذر از این بحران موثر باشد .
انتهای پیام/د