به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، بسیاری از کشورهای آفریقایی برای مقابله با کووید-۱۹ تدابیر قرنطینه جزئی یا کلی به منظور متوقف کردن شیوع را اتخاذ کرده اند.
دکتر «ماتشیدیسو موئتی»، مدیر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در آفریقا در بیانیهای اعلام کرد این تدابیر "در کاهش شیوع کووید-۱۹ دخیل بوده اند، اما تهدید قابل توجهی علیه سلامتی عمومی همچنان وجود دارد."
وی افزود: "حفظ تدابیر شدید نظارت بر شناسایی موارد ابتلا و آزمایش از جمله تدابیر کنترل برای پایان دادن به همه گیری از اهمیت بالایی برخوردار است."
سازمان جهانی بهداشت معتقد است اگر دولتها به طور ناگهانی به این تدابیر پایان بدهند، این خطر وجود دارد که دستاوردهایی را که کشورها تاکنون علیه کووید-۱۹ به دست آورده اند، از دست برود.
به گفته مقامات سازمان جهانی بهداشت، آفریقا تاکنون بیش از ۳۶ هزار مورد ابتلا به کووید-۱۹ را ثبت کرده است که بیش از هزار و ۵۰۰ نفر از آنها جان باخته اند و اوضاع در مناطق مرکزی و غرب آفریقا "نگران کننده" است.
برغم پیشرفتهای به دست آمده در زمینه شناسایی موارد ابتلا به کووید-۱۹، کشورهای آفریقایی عضو سازمان جهانی بهداشت به طور متوسط برای هر ۱۰ هزار نفر، ۹ آزمایش انجام میدهند.
سازمان جهانی بهداشت همچنین در بیانیه خود خاطرنشان کرد این سازمان تلاش میکند ظرفیت شناسایی را با ارسال مجموعه جدید کیتهای آزمایشی به کشورهای جنوب صحرای آفریقا، بهبود ببخشد. آفریقا یکی از مناطق جهان است که کمترین آلودگی به همه گیری کرونا را دارد که از چین آغاز و به ویژه در کشورهای غربی به مرگ هزاران نفر منجر شده است.
انتهای پیام/