سید ابوطالب فاطمی نوش آبادی، مدیر دبستان معلم شهید اصغر فخار کاشان، به مناسبت روز معلم در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان،گفت: زمانی که او دانش آموز مدرسه راهنمایی معلم شهید احسان روحی نوش آباد بود معلم بسیار خوش چهره و خوش اخلاقی را که مربی تربیتی نیز بود به مدرسه شان آمد هیچ وقت فراموش نمیکند.
او، با اشاره به اینکه این معلم زیبا، خوش اخلاق، صمیمی و مهربان تدریس درس دینی کلاس آنها نیز را برعهده داشت افزود: این معلم از همه نظر انسان کاملی بود و در آن زمانی که بیشتر دانش آموزان یک ترسی را از بیشتر معلمان در دل به صورت نهفته داشتند گویا چهارچوبها را شکسته بود و با همه بچهها رفیق بود و همه او را دوست داشتیم.
به گفته او، همه ما
دانش آموزان کلاس به واسطه این دوست داشتن و صمیمیت او با ما و عمل به سخنانش در اخلاق و رفتارش به حرف هایش عمل میکردیم و معارف دینی و امور مذهبی را نیز که به ما تعلیم میداد یاد میگرفتیم.
مدیر دبستان معلم شهید اصغر فخار کاشان، با تاکید بر اینکه معلم خوش چهره و الگوی اخلاقی آنها بسیار مودب ومهربان بود گفت: معلم ما تنها موردی که داشت، غیبتهای طولانی مدت او بود دوهفته میآمد و یک ماه یا بیشتر از آن در مدرسه نبود.
فاطمی نوش آبادی، تصریح کرد: غیبتهای طولانی مدت و دوری معلم ما که او را دوست داشتیم برایمان بسیار سخت بود بویژه اینکه هر زمان تقاضایی از مدرسه و معلمان داشتیم ازطریق او مطرح و پیگیری میکردیم و در بیشتر موارد به نتیجه میرسیدیم.
او بازگشت معلمشان بعد از یک غیبت یک ماهه به
مدرسه را یادآور شد و گفت: هرچه از او پرسیدیم که کجا بودید با شوخی جوابهایی میداد و نگفت کجا بوده است.
به گفته او، معلمشان وقتی به کلاس آمد یکی از دوستان و همکلاسی وی بنام سید محمد از او در مورد برادرش معلم شهید سید فرهاد متولی که دوست صمیمی آقا معلم بود پرسید و گفت داداش فرهادم کجاست؟ خبری از او نداریم؟
فاطمی نوش آبادی، افزود: آقا معلم عزیزمان گفت «جایش عالیست! من هم بزودی میبینمش و پیش اوخواهم رفت.»
او گفت: آن زمان ما نمیدانستیم که معلم خبر از
شهادت سید فرهاد (که در عملیات بیت المقدس در شلمچه مفقود الاثر شده بود) دارد و منظورش از اینکه گفت سید فرهاد جایش عالیست و من هم بزودی پیش او خواهم رفت و خواهم دیدش غیر مستقیم خبر از شهادت خودش را میدهد.
به گفته او، خبر شهادت معلم خوش چهره و مهربان آنها را دو هفته بعد از آن کلاس ووعدهای که داد به مدرسه آوردند و گفتند سید علیرضا بنی طبا معلم و مربی تربیتی مدرسه شهید شد و ما تازه فهمیدیم که این معلم بی
ادعا و مهربانمان فرمانده گردان ۸ ثامن الحجج (ع) لشگر ۸ نجف اشرف بود.
فاطمی نوش آبادی، در پایان یادآور شد: معلم شهید سردار سید علی رضا بنی طبا معلمی بود که مهر و مهربانی را از او آموختم و شاگرد همیشگی این معلم اخلاق و الگوی عملی ایثار هستم.
شایان ذکر است:
معلم شهید سید علیرضا بنی طبا در بهمن ماه سال ۱۳۴۲ از مادری علاقهمند به اهل بیت و پدری از سلاله زهرای اطهر (س) متولدشد. درهفت سالگی قدم به محیط مقدس علم و دانش گذاشت و، چون کودکی کنجکاو و باهوش بود توانست در تمام مقاطع تحصیلی با رتبه ممتاز به کلاسهای بالاتر قدم گذارد درطول مدت تحصیل از کسب معارف اسلامی و شرکت در جلسات مذهبی و آموزش قرآن و عربی نیز غافل نبود.
سردار سید علیرضا بنی طبا در تاریخ ۲۲ بهمن ماه سال ۱۳۶۴به عنوان فرمانده گردان ثامن الائمه لشگر ۸ نجف اشرف در منطقه فاو در عملیات والفجر ۸ در راه بازگشت به سنگر مورد اصابت ترکش خمپاره قرارگرفت و به فیض عظیم شهادت رسید.
فرازی از وصیتنامه شهید سید علیرضا بنی طبا خطاب به دانش آموزان و دانشجویان:
دانشجویان و دانش آموزان عزیز! بر شما لازم است که بکوشید و روزگار کوتاه عمر خود را برای دست یافتن به فضائل روحی و فراهم آوردن نیروهای سازنده علمی غنیمت شمارید. این نکته را فراموش نکنید که امتیاز انسان به خاطر همین قوّه عاقله و نیروی خرد است. این نیرو به شما امکان میدهد که در دنیا دانشهای سودمند را برای دنیا و آخرت خویش فرا گیرید و بدانید که مملکت اسلامی ما نیاز به متخصّصان متعهّد دارد و این شما هستید که باید این نیاز را برطرف کنید.
انتهای پیام/م