خیران لارستانی بحران کرونا را به فرصتی برای جلوه‌گر ساختن عینی نوعدوستی و کمک به نیازمندان تبدیل کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جلیل حسنی معاون استاندار فارس و فرماندار ویژه شهرستان لارستان گفت: خیران این شهرستان از زمان شیوع کرونا تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان به تامین اقلام بهداشتی و تجهیزات بیمارستانی و تهیه و توزیع بسته های معیشتی کمک کردند که این کمک ها کم نظیر است.

حدود یک میلیارد تومان اجاره بها در لارستان بخشیده شد

او، بخشیدن اجاره بهای واحدهای مسکونی و تجاری را یکی دیگر از اقدامات خیران لارستانی در شرایط بروز کرونا برشمرد و بیان کرد: تاکنون اجاره بهای ۲۸۰ واحد مسکونی و تجاری به ارزش حدود یک میلیارد تومان دراین شهرستان بخشیده شده است.

حسنی با تقدیر از اقدامات خودجوش خیران لارستانی تصریح کرد: با شیوع ویروس کرونا انگار خیران این شهرستان به دنبال فرصتی، و شرایطی بودند تا بار دیگر جلوه عینی نوعدوستی و توجه به نیازمندان را نشان دهند.

گام های برداشته شده برای تامین اقلام بهداشتی و مهار کرونا در لارستان

معاون استاندار فارس به اقدامات انجام شده در ستاد مدیریت بیماری کرونا در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: همزمان با شیوع بیماری کرونا در سطح استان و شهرستان لارستان اقدامات لازم برای مهار این بیماری آغاز شد که در مرحله نخست بحث تب سنجی، غربالگری، کنترل ورود و خروج به شهرستان، بخش ها، شهرها و روستاها در دستور کار قرار گرفت.

فرماندار ویژه شهرستان لارستان افزود: مراکز اقامتی، سیاحتی و بازار در سطح شهرستان تعطیل شدند که مردم همکاری بسیار خوبی در این زمینه داشته اند.

حسنی اضافه کرد: همزمان با این اقدامات تهیه و توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز در سطح شهرستان در دستور کار قرار گرفت که در این زمینه بالغ بر یک میلیون و ۸۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی تولید و در سطح اماکن، میادین میوه و تره بار، هشت شهر، پنج بخش و ۱۲۰ روستا توزیع شد.

او، اظهار کرد: بیش از ۵۵۰ هزار ماسک و ۱۸۶ هزار دستکش با حمایت خیران و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی مراکزی که در سطح شهرستان راه اندازی شده بود، تولید و توزیع شد.

معاون استاندار فارس گفت: در طول این مدت خط تولید برخی از کارگاه ها و کارخانه ها  به  تولید ماسک  تغییر یافت و اداره فنی حرفه ای کارگاه هایی را برای تولید ماسک راه اندازی کرد.

حسنی افزود: حدود ۷۳ دستگاه تب سنج دیجیتال با اعتبار حدود ۲۰۰ میلیون تومان از سوی خیرین  خریداری شد که از این تب سنج ها در تمام هشت شهر و ۶۰ روستای شهرستان استفاده شد.

فرماندار ویژه لارستان بیان کرد: بیش از ۴۵۰ هزار تب سنجی در سطح شهرها، بخش‌ها و روستاهای شهرستان داشتیم.

او، به اقدامات خوب دستگاه های اجرایی عضو ستاد بیماری کرونا برای مهار این بیماری اشاره و تاکید کرد: بیش از ۴۰ هزار محلول ضد عفونی کننده با مشارکت شرکت های دانش بنیان، قرارگاه فرهنگی نجف و دانشگاه علوم پزشکی تولید و توزیع شد که بخش قابل توجهی از این محلول ها را خیرین تامین کردند.

حسنی افزود: در ۱۴ نقطه شهری و ۴۲ نقطه روستایی در ورودی روستاها و شهرها مراکز تب سنج راه اندازی شد و در ورودی شهرها و روستاها افراد تب سنجی می شدند.

معاون استاندار فارس ادامه داد: در فرودگاه بین المللی لارستان نیز به طور مستمر در پرواز های داخلی و خارجی بحث تب سنجی،  غربالگری و بیماریابی انجام شده است.

فرماندار ویژه لارستان از تلاش تمامی دستگاه های عضو ستاد مدیریت بیماری کرونا، بسیج، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، هلال احمر، خیرین و مردم در مهار بیماری کرونا در لارستان تقدیر کرد.

او، افزود: خیران لارستانی مشارکت بسیار خوبی در تامین اقلام مصرفی و تجهیزات بیمارستان ها داشتند که حدود ۲۵ میلیارد ریال تجهیزات بیمارستانی و اقلام مصرفی برای بیمارستان ها خریداری کردند.

حسنی، به اقدامات فرهنگی و آموزشی انجام شده در ارتباط با بیماری کرونا اشاره کرد و ادامه داد: اقدامات خوبی در موضوع آموزش همگانی، توصیه، تذکر، راه اندازی کمپین در خانه بمانیم، نصب بنر و اعلام هشدارهای بهداشتی و استفاده از تمامی ظرفیت های تبلیغاتی و اطلاع رسانی در سطح شهرستان انجام شد.

توزیع ۲۵ هزار و ۵۴۸ بسته معیشتی در لارستان

معاون استاندار فارس گفت: بالغ بر ۲۵ هزار و ۵۴۸ بسته معیشتی از ابتدای شروع بیماری کرونا تا کنون به ارزش پنج میلیارد تومان در سطح شهرستان تهیه و توزیع شده است.

فرماندار ویژه لارستان بیان کرد: پایگاه های مقاومت بسیج در این زمینه همکاری خوبی در توزیع بسته معیشتی در سطح شهرستان داشتا و دارند که اقلام توزیع شده شامل برنج، روغن، گوشت، مرغ، ماکارونی، حبوبات، قند و شکر، رب گوجه، تن ماهی و سایر اقلام مورد نیاز خانواده ها است.

حسنی تصریح کرد: اقدام خیران در این ایام در کمک به نیازمندان بی نظیر بوده است و این روند تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد که پیش‌بینی می‌شود تا پایان این ماه کمک به نیازمندان چند برابر وضعیت فعلی باشد.

اهدای ۲ هزار و ۷۴۰ کارت هدیه یه نیازمندان توسط خیرین

او، افزود: خیران علاوه بر این موضوع بیش از ۲ هزار و ۷۴۰ کارت هدیه به ارزش ۸۰۰ میلیون ریال به نیازمندان اهدا کردند.

فرماندار ویژه لارستان اضافه کرد: سه نفر از خیران حدود ۲ هزار بسته معیشتی به ارزش ۲۵۰ هزار تومان را با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان آماده و در اختیار مردم قرار دادند که این بسته ها از طریق بخشداری ها و دهیاری ها در حال توزیع است.

معاون استاندار فارس ادامه داد: قرارگاه نجف لارستان نیز تا کنون حدود ۱۰ هزار بسته معیشتی با حمایت خیران تهیه کرده که در حال توزیع در سطح شهرستان است.

توزیع آرد و کارت خرید نان بین نیازمندان

او،گفت: بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ کیسه آرد به نیازمندان به ارزش ۱۵۰ میلیون ریال داده شده است.

حسنی افزود: بیش از سه هزار کارت برای دریافت نان از سوی خیران بین نیازمندان توزیع شده است که نیازمندان بر اساس همین کارت ها نان خود را از نانوایی ها دریافت می کنند.

اختصاص ۴۰ تخت بیمارستانی به مبتلایان کرونا

معاون استاندار فارس با اشاره به تلاش های انجام شده برای مهار کرونا بیان کرد: در کنار موضوع بهداشتی و درمانی ۴۰ تخت بیمارستانی را به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دادیم.

فرماندار ویژه لارستان تصریح کرد: غربالگری ۱۰۰ درصدی در سطح شهرستان انجام شد.

معاون استاندار فارس با تشکر از تلاش های کادر بهداشت و درمان، پزشکان و پرستاران لارستانی ادامه داد: در این ایام بیش از ۲۵ پزشک متخصص در حوزه عفونت های داخلی در این شهرستان فعالیت  می کنند.

او، به اقدامات انجام شده در ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و با تشکر از اصناف شهرستان لارستان افزود: در این مدت حدود ۹۰ گشت شهری و بخشی داشتیم که هماهنگی خوبی با بازاریان و کسبه انجام شد.

نام نویسی ۲ هزار و ۵۰۰ کارگر لارستانی برای بهره مندی از بیمه بیکاری

فرماندار ویژه لارستان با اشاره به پیگیری های انجام شده برای خدمات بیمه‌ای در سطح شهرستان بیان کرد: ۲ هزار و ۵۰۰ کارگر شهرستان در سامانه تسهیلات بیکاری ثبت نام کرده اند که از تسهیلات پیش بینی شده از سوی دولت بهره مند می شوند.

توزیع بسته های معیشتی بین سه گروه

معاون استاندار فارس گفت: در ارائه بسته های معیشتی سه گروه شناسایی شدند که گروه اول افرادی هستند که تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی قرار دارند، گروه دوم کارگران فصلی و صاحبان مشاغلی هستند که بیکار شدند و گروه سوم نیز نیازمندانی هستند که جزو گروه های اول و دوم نیستند که در قالب رزمایش همدلی و کمک مومنانه بسته های معیشتی در میان این سه گروه تقسیم شده است.

او با تشکر از اقدامات بنیاد نیک اندیشان هاشمی بیان کرد: این بنیاد هم در تولید و توزیع اقلام بهداشتی و هم تهیه و توزیع بسته های معیشتی اقدامات خوبی انجام داده است.

برنامه ریزی برای ساماندهی فعالیت های فرهنگی و مذهبی 

حسنی ادامه داد: برنامه ریزی برای ساماندهی فعالیت های فرهنگی و مذهبی را در دستور کار داریم و در حال حاضر یک جلسه در این زمینه برگزار شده تا این فعالیت ها متناسب با دستورالعمل های ستاد مدیریت بیماری کرونا در سطح ملی، استانی و شهرستان به تدریج و کم‌کم متناسب با وضعیت شهرستان انجام شود.

ساماندهی تاب آوری اجتماعی و اقتصادی در لارستان

فرماندار ویژه شهرستان لارستان با تاکید بر موضوع تاب آوری اجتماعی و اقتصادی بیان کرد: این دو مقوله مورد توجه ما است که در حوزه تاب آوری اجتماعی موضوع اطلاع رسانی، شفاف سازی و توصیه را در دستور کار قرار دادیم.

او، افزود: تاب آوری اقتصادی یکی از موضوعاتی است که بستگی به توان اقتصادی دولت دارد و در شهرستان لارستان با حضور خیران  موضوع تاب آوری اقتصادی به نوعی ساماندهی   و کمک های خوب و کم نظیری انجام شده است.

مدیریت تبعات ناشی از کرونا در لارستان

معاون استاندار فارس گفت: موضوعی که در شورای تامین و جلسات دیگر لارستان پیگیری می شود، تبعات اجتماعی و سیاسی و امنیتی که ممکن است بر اثر بیماری کرونا در سطح شهرستان پیش بیاید را مدیریت کنیم.

حسنی افزود: تلاش شد نیازمندی های افراد آسیب دیده را برطرف و مشکلات روحی ناشی از قرنطینه خانگی را از طریق اقناع سازی و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و استفاده از فضای مجازی مدیریت کنیم.

کرونا و تغییر روند فعالیت در فضای مجازی

او، به موضوع استفاده از فضای مجازی در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: بحران کرونا یکی از معضلات فرهنگی،  فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بود که  مورد استفاده افرادی برای ناهنجاری های اجتماعی قرار می گرفت.

معاون استاندار فارس بیان کرد: در حال حاضر با توجه به کارهای فرهنگی انجام شده از سوی دستگاه های متولی امور فرهنگی، آموزش و پرورش، معلمان و صاحب نظران این فضا را در دست گرفته اند.

حسنی افزود: این یک کار اساسی است که ما فضای مجازی را از ناهنجاری ها به اقداماتی مثل فعالیت های آموزشی فرهنگی و مذهبی تبدیل کنیم که فکر می‌کنم این موضوع در دوران بعد از کرونا نهادینه می‌شود و دانشجویان و دانش آموزان و حتی قشرهای فرهنگی بیشتر متوجه می‌شوند که از فضای مجازی می توان به جای اقدامات ناشایستی که در گذشته شکل می‌گرفت کار فرهنگی انجام داد.

فرماندار ویژه لارستان ادامه داد: همه باید بدانیم که به جای محدودیت و ممنوعیت فضای مجازی می توان آن را مدیریت کرد تا کار فرهنگی در این بستر شکل بگیرد که در یک ماه گذشته این کار انجام  و این اقدام یکی از تبعات خوب ویروس کرونا است.

لارستان به مرکزیت لار از شهرستان های جنوبی فارس است.

بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تا ظهر جمعه دوازدهم اردیبهشت‌۹۹ تعداد ۹۵ هزار و  ۶۴۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و شمار جانباختگان ناشی از بیماری در کشور به ۶ هزار و ۹۱  نفر رسید.

در استان فارس، علاوه بر شیراز، در شهرستان‌های فسا، نی‌ریز، اقلید، خرم بید، استهبان، داراب، خفر، فراشبند، خرامه ، لامرد، ارسنجان، لارستان، کازرون، آباده، اوز، خنج، مرودشت، سپیدان، قیروکارزین، فیروزآباد، جهرم، گراش، بوانات، زرقان، بیضا ، کوهچنار و سرچهان بیماران مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.