استاندار فارس گفت: دانشگاه ها، مراکز علمی و پژوهشی و شرکتهای دانش بنیان این استان تلاش خوبی برای مقابله با گسترش ویروس کرونا انجام داده اند که با توجه به ظرفیتهای علمی استان همین انتظار نیز از آن وجود داشت.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در جلسه کمیته علمی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان این که در ابلاغیه اقتصادمقاومتی موضوع توسعه دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته است، اظهارداشت: حرکتی که امروز در مراکز علمی استان برای تبدیل تهدید کرونا به فرصت صورت گرفته، اقدامی دانش بنیان است که سلامتی را به ارمغان میآورد و رتبه علمی کشور را در رنکینگ جهانی ارتقا میدهد.
او با اشاره به این که با فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز پژوهشی جبهه جدیدی برای توسعه اقتصادی و ثروت آفرینی ایجاد شده است، افزود: در سند آمایش استان فارس نیز ایجاد صنایع هایتک و دانش بنیان مطرح شده است که طرحهای پژوهشی مقابله با کرونا در همین راستا ارزیابی میشود.
رحیمی با بیان این که استان فارس با وجود دانشگاه شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و تعداد زیادی از مراکز علمی و پارکهای علم و فناوری، مدعی قطب علمی و قطب پزشکی در جنوب کشور است، گفت: باید برای توسعه استان و حل مشکلات و دغدغههای مردم از این ظرفیت بالا بهره ببریم.
استاندار فارس با اشاره به این که در زمینه مقابله با گسترش ویروس کرونا نیازمند مدلها و تجهیزات پیش بینی و پیشگیری، تشخیصی، درمانی و بازپروری هستیم، ادامه داد: خوشبختانه در طرحهای پژوهشی دانشگاههای استان بخشهای مختلف مورد توجه قرار گرفته است، اما اعتبارات استان بر اساس اولویت بندی و بر اساس نیازهای فوری تخصیص خواهد یافت.
رحیمی اظهارداشت: به منظور تامین اعتبار طرحهای پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا از ظرفیتهای خیرین حوزه سلامت و همچنین اعتبارات پژوهشی استان استفاده خواهیم کرد.
نماینده عالی دولت در استان فارس با تاکید بر این که زمان بندی اجرای طرحهای پژوهشی دانشگاهها در زمینه مقابله با ویروس کرونا باید مورد توجه جدی قرار گیرد، گفت: به منظور حمایت از طرحهای پژوهشی استان، بخشهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی استان باید با ریسک پذیری بالاتری وارد عرصه شده و به اجرای این طرحها کمک کنند.
انتهای پیام/