به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، طهمورث فتاحی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، گفت: متوسط ضایعات محصولات کشاورزی در استان ۱۸ درصد است.
او افزود: متوسط ضایعات بخش کشاورزی در کشور ۲۵ تا ۳۰ درصد است، ولی این رقم در استان ۱۷ تا ۱۸ درصد است که علت برداشت میوههای استان در فصل تابستان برداشت میباشد.
فتاحی، سرمایهگذاری در بخش صنایع تبدیلی را در زمینههای تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، صنایع لبنی، کشتارگاههای دام سبک و سنگین، کشتارگاه طیور، سردخانه و بستهبندی انواع تولیدات کشاورزی بیان و اضافه کرد: سالانه ۸۵۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی در استان فرآوری میشود.
او ادامه داد: توسعه واحدهای فرآوری نقش مهمی در ایجاد اشتغال استان و کاهش نرخ بیکاری داشته است.
فتاحی گفت: واحدهای صنعتی تولید خوراک آبزیان از بزرگترین واحدهای اشتغال زا بخش فرآوری در این استان به شمار میروند.
انتهای پیام/ن