به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جلیل نصیری مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان افزود: همه ساله با آغاز ماه مبارک رمضان نظارتهای جدی بر مراکز تهیه و تولید مواد غذایی به ویژه قنادیها افزایش مییابد که در صورت مشاهده موارد و گزارشهای مردمی با متخلفان برخورد میشود.
او اضافه کرد: با توجه به شرایط کرونایی کشور و توجه به فاصله گذاری اجتماعی و تشکیل اکیپهای مختلف با همکاری دستگاههای متولی امر موضوع نظارتها بر مراکز عرضه مواد غذایی به ویژه قنادیها و اماکن عمومی از قبیل بازار زنجان، بانکها و پیشخوانها، آرامستانها، ترمینالها نیز در سطح استان با جدیت بیشتری آغاز شده است.
این مسؤول ادامه داد: طی این ماه فعالیت صنوف غیرمرتبط برای عرضه زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی افزایش یافته چراکه رعایت نکردن ضوابط بهداشتی مشکلاتی بوجود میآورد و بر این اساس توصیه میشود، شهروندان مواد غذایی مورد نیاز خود را فقط از مراکز معتبر و شناسنامه دار تهیه کنند.
او اظهار داشت: در زمان حاضر با توجه به بیماری کرونا، بطور میانگین روزانه چهار مورد شکایت به سامانه ۱۹۰ در ارتباط مسائل بهداشتی این استان مربوط به صنوف مختلف به طور ویژه عدم رعایت فاصله گذاری در نانواییها گزارش میشود که موارد بلافاصله به کارشناس مربوطه ارسال و موضوع به دقت مورد رسیدگی قرار میگیرد.
نصیری افزود: تاکنون واحدهای نانوایی این استان در خصوص فاصله گذاری اجتماعی جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا با کارشناسان بهداشت محیط همکاری خوبی داشتهاند، اما در این میان رعایت این اصل مهم از سوی هم استانیها به ویژه شهروندان زنجانی بیش از گذشته ضروری است.
او اضافه کرد: بازدیدهای میدانی نشان میدهد واحدهای نانوایی علاوه بر استفاده از مواد گندزدایی و ضد عفونی از اقلام پیشگیرانه و بهداشتی نیز برای شستشوی دستها استفاده میکنند که این اقدامات بسیار مهم است.
مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان خاطرنشان کرد: فعالیت بازرسان بهداشت محیط و حرفهای استان به صورت شفیت صبح و بعداز ظهر از ساعات هشت صبح تا هشت شب، تعیین شده که در صورت نیاز و دریافت گزارشی خاص، مورد، پس از افطار نیز رسیدگی میشود.
انتهای پیام/ز