طاهرخانی گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی برای ساخت واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن وارد بازار شد.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب الله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم آغاز ساخت ۱۴ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان با بیان اینکه ۳۷ مجموعه ورزشی، ۱۸ مسجد، ۱۱ مرکز خدمات فرهنگی و ۲۹ فضای سبز در حال ساخت است و شرکت عمران شهر‌های جدید در نظر دارد که اقدامات و جذابیت سکونت را برای شهر‌های جدید افزایش دهد، گفت: ما با استفاده از ابزار و اراضی که در اختیار داریم سعی خواهیم کرد جذابیت‌ها را برای سکونت در شهر‌های جدید افزایش دهیم که این خود میزان مهاجرت مردم از کلان شهر‌ها به شهر‌های جدید را افزایش می‌دهد و در نتیجه باعث ایجاد ثبات قیمتی در کلان شهر‌ها می‌شود.


بیشتر بخوانید: دغدغه مسکن فرهنگیان باید زودتر برطرف شود 


طاهرخانی با اشاره به اینکه توسعه و دسترسی به این شهر‌های جدید و شهر‌های اصلی از دیگر اقداماتی است که در دستور کار است و کسانی که عموما محل اشتغال آن‌ها کلانشهر‌ها و تهران است با مشکلات بسیار زیادی در هنگام جابه‌جایی روبه‌رو می‌شوند و بنابراین باید سکونت در همه شهر‌ها را جذاب کنیم، افزود: یکی از این جذابیت‌ها دسترسی آسان به شهر‌ها و کلان شهر‌ها است که هم اکنون مشکل عمده متقاضیان در این بخش‌ها به شمار می‌رود.

معاون وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: اصلی‌ترین اولویت‌های ما توسعه حمل و نقل ریلی در شهر است که در سال گذشته در این زمینه متروی هشتگرد را افتتاح کردیم، امسال هم تکمیل متروی اصفهان بهارستان را در دستور کار خود قرار داده‌ایم که تا سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسد و همچنین متروی پرند تهران خط فرودگاه را هم با همکاری شهرداری تهران به سرانجام خواهیم رساند و متروی تهران پردیس هم امسال کلنگ‌زنی خواهیم کرد.

او یادآور شد: با تکمیل خطوط ریلی و مترو‌ها ظرفیت برای شهر‌های جدید را افزایش خواهیم داد چرا که به تثبیت قیمت در شهر تهران هم کمک می‌کند.

طاهرخانی با بیان اینکه در برنامه اقدام ملی مسکن ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی جزو مسئولیت‌های شهر جدید است، گفت: ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی را در مجموعه شهر‌های جدید آغاز کرده‌ایم و مرحله اول با مشارکت بخش خصوصی انجام می‌شود.

او یادآور شد: در این زمینه دوازده هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی ساخت واحد مسکونی آغاز شده است و ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد هم تا پایان امسال آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید: تولید مسکن برای فرهنگیان را تبدیل به جریان پایدار می‌کنیم 


طاهرخانی توضیح داد: اگر متوسط هزینه ساخت هر کدام از این واحد‌ها ۲۰۰ میلیون تومان باشد، امسال ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی را وارد این حوزه خواهیم کرد.

او با اشاره به اینکه ویژگی بازار مسکن در شهر‌های جدید آن است که ساخت واحد‌ها به طور معمول برای اقشار متوسط است، گفت: مسکن لوکسی در این مناطق ساخته نمی‌شود و امیدواریم جامعه هدف ما در حوزه ساخت و ساز اقشار متوسط باشد تا بتوانیم به بازار مسکن کمک کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید افزود: بعد از دیوارکشی و سقف زنی تصمیم گرفته می‌شود که این واحد‌ها پیش فروش شود و با توجه به آنکه بخش عمده‌ای از ساخت این واحد‌ها برای بخش خصوصی است، سعی کرده‎ایم بدون در نظر گرفتن محدودیت‌ها جذابیت را برای ورود سازندگان به این حوزه بیشتر کنیم.

طاهرخانی اظهار کرد: بخشی از واحد‌ها در قالب ثبت نام به اشخاصی که فاقد مسکن هستند و از طریق فراخوان عمومی ثبت نام می‌کنند تعلق می‌گیرد و این پروژه‌ها با استفاده از پیمانکاران ساخته می‌شود و آن‌ها با استفاده از منابعی که در اختیار خود دارند فرایند ساخت را به مرحله اجرایی می‌رسانند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد در مجموع شهر‌های جدید ساخته می‌شود و ما سعی کرده‌ایم تمامی زیرساخت‌ها را فراهم کنیم و می‌توانیم با شناسایی هر چه سریعتر ساخت این واحد‌ها را انجام دهیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار