رئیس انجمن جوجه یکروزه گفت: در حال حاضر شاهد زیان ماهیانه یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی تولیدکنندگان جوجه یکروزه هستیم.

غلامعلی فارغی رئیس انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از بهبود نسبی بازار جوجه یکروزه خبر داد و گفت: با توجه به بهبود نسبی بازار، قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه یک هزار و ۲۰۰ تومان است که با نرخ تمام شده تولید فاصله معناداری دارد.

وی با اشاره به اینکه قیمت فعلی جوجه یکروزه با نرخ مصوب سال گذشته یک هزار و ۳۵۰ تومان فاصله دارد، افزود: در شرایط فعلی با احتساب هزینه تمام شده تولید و نوسان نرخ نهاده ها، تولیدکنندگان یک هزار و ۸۰۰ تومان در فروش هر قطعه جوجه متضرر هستند.

به گفته فارغی، هم اکنون مرغداران به سبب مازاد تولید در واحد‌های مرغداری از جوجه ریزی مجدد اجتناب می‌کنند چرا که قیمت گوشت مرغ تغییری نداشته است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه کمبود دان چالش اصلی پیش روی تولیدکنندگان است، گفت: با توجه به شرایط فعلی کمبود و نوسان نرخ نهاده‌ها نمی‌توان پیش بینی دقیقی راجع به بازار داشت.

فارغی ادامه داد: بنابر آمار در فروردین ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته که ۲۰ میلیون قطعه معادل ۴۵ هزار تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز کشور است.

ضرورت رفع موانع صادراتی جوجه یکروزه

فارغی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان مرغ مادر ماهیانه ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند، افزود: با وجود جمع کردن تخم مرغ و معدوم سازی جوجه شاهد زیان از جیب تولیدکنندگان هستیم.

این مقام‌مسئول درباره آخرین وضعیت صادرات جوجه یکروزه بیان کرد: با توجه به صادرات جوجه یکروزه از مراجع مجاز و غیرمجاز آمار دقیقی از میزان صادرات نداریم، اما پیش بینی‌ها حاکی از آن است که ۳ تا ۴ میلیون قطعه طیور صادر شده است.

رئیس انجمن جوجه یکروزه در پایان با تاکید بر رفع موانع صادراتی تصریح کرد: اگر دولت با رفع موانع صادرات اجازه ورود جوجه یکروزه و مرغ به کشور عراق را بدهد، این امکان وجود دارد که کل مازاد تولید را که منجر به دردسر شده است، صادر کنیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
من نمیدونم مرغ که انچنان ارزان نیست با روزهای حال خوبش مگه چقدر تفاوت داشته که این همه زیان. واقعا باید چاره ئی اندیشید. البته اگه تظاهر نباشه.باید دولت دست تولید کنندهارو بگیره .والا مثل گوشت قزمز میشه.مصرف کننده بصد تومن میخره ولی تولید کننده گریه ضرر کردم سر میده
آخرین اخبار