به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودینگ آناناس یک دسر فوق العاده جذاب و لذیذ است که به عنوان بخش پایانی شام در ماه رمضان گزینه مناسبی بوده و ترکیب آناناس و خامه موجود در آن برای بیشتر افراد لذت بخش است.
مواد لازم
کمپوت آناناس ۱ قوطی کوچک
شیر ۱/۲ لیتر
پودر کاستر ۲ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۴ قاشق غذاخوری
خامه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت ساده ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
بیسکوییتها را پودر کرده و کف ظرف شیشهای بریزید.
شیر، پودر کاستر، شکر و کمپوت آناناس را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس حرارت دهید تا کمی غلیظ شود.
مخلوط فوق را از روی حرارت برداشته و خامه را با آن مخلوط کنید تا به شکل سس درآید.
سس حاصل را روی بیسکوییت بریزید و فرصت دهید تا سرد شود.
روی دسر را با تکههای آناناس تزیین کرده و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
منبع: ستاره
انتهای پیام/