به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش دو شرکت اپل و گوگل اعلام کرده بودند که قصد دارند یک سرویس جدید برای مقابله با ویروس کرونا عرضه کنند که در صورت ارتباط کاربران با فردی که به کرونا مبتلا شده است، آن کاربر را از خطر ابتلا به ویروس کرونا آگاه خواهد کرد. این خبر برای اولین بار در ۱۰ آوریل و با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در جهان منتشر شد، اپل و گوگل در این سرویس قصد دارند از قابلیت سیگنالهای کم مصرف بلوتوث استفاده کنند، اما طبق اعلام این دو شرکت، سرویس ردیابی کرونا هرگز حریم خصوصی افراد را نقض نخواهد کرد و به محض پایان یافتن ویروس کرونا از دسترس خارج خواهد شد.
در حال حاضر این دو شرکت در حال اشتراک گذاری کدهای مربوط به این سرویس هستند و امید دارند که این نرم افزار مورد تایید سازمان بهداشت جهانی قرار گیرد و کدهای مربوط به هر سیستم عامل بتواند به تیم توسعه دهنده این سرویس کمک کند. هیچ کدام از شرکتهای اپل و گوگل نام شرکای تجاری خود در این طرح را اعلام نکردند و صرفا خبر از همکاری بسیاری از دولتها با این طرح دادند.
هر دو شرکت قوانینی را وضع کردهاند که به احتمال بسیار زیاد مورد تایید تمامی دولتها قرار خواهد گرفت که یکی از این قوانین به رضایت کاربران برای استفاده از API دستگاه آنها مربوط میشود و تا زمانی که کاربران به آنها اجازه دسترسی ندهند، امکان استفاده از گوشی کاربران به عنوان افزایش دهنده دامنه سرویس ردیاب کرونا وجود نخواهد داشت.
بیشتر بخوانید: ۱۰ گوشی پرطرفدار هفته (۱۵ اردیبهشت)
با این حال هنوز این سرویس در وضعیت بتا و اولیه خود قرار دارد و باید منتظر بود و دید که این سرویس مورد تایید تمامی دولتها قرار خواهد گرفت یا صرفا در برخی از کشورها اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام/