فریدون داوری کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج میگوید: در این رسم کهن, هر بانوی عشایری بسته به نوع سلیقه و ذائقه خانواده به پخت انواع غذاهای سنتی برای افطاری میپردازد.
او با اشاره به اینکه بانوی روزه دار ایل قبل از شکستن روزه با چندین کاسه ی افطاری به سراغ همسایه ها می رود تا آنها را در افطاری خود سهیم کند افزود: زیبایی کاسه بهره زمانی بیشتر به چشم می آید که دیگر بانوی ایل نمیگذارد همسایه دست خالی برگردد و طعام دیگری به او می دهد.
انتهای پیام/س