خراسان شمالی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف باقلا سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت قلب می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر امید توپچیان  اظهارکرد: در افراد مبتلا به کلسترول و فشارخون بالا مصرف باقلا می‌تواند در کاهش میزان چربی و فشارخون مؤثر باشد.

وی افزود: مصرف باقلا به کنترل وزن و پیشگیری از یبوست کمک می‌کند، بنابراین افرادی که از یبوست رنج می‌برند از مصرف باقلا نباید غافل شوند.

توپچیان با بیان اینکه این سبزی پرخاصیت دارای آنتی اکسیدان فراوانی است، عنوان کرد: بیماران دیابتی با مصرف باقلا می‌توانند میزان قند خون بدن خود را تا حدی کنترل کنند.

وی به تاثیر مصرف باقلا در حفظ سلامت استخوان‌ها اشاره و اظهار کرد: مصرف باقلا به افرادی که از اضطراب و افسردگی رنج می‌برند، توصیه می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: افراد مبتلا به فاویسم باید از مصرف باقلا خودداری کنند تا به کم خونی همولیتیک (تخریب گلبول‌های قرمز) دچار نشوند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار