به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مریم اخباری رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان گفت: این برای اولین بار در کشور و دنیاست که گل محمدی انبار شده به صورت تازه و بدون افت کیفیت اسانس نگهداری میشود.
مریم اخباری با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل صنایع وابسته به گل محمدی این است که نمیتوانند گل محمدی را بدون افت کیفیت و کمیت اسانس بعد از برداشت نگهداری کنند افزود: با به کارگیری این روش این امکان فراهم شده است.
بیشتربخوانید:خرید ۱۱۱ تن گل محمدی از کشاورزان آران و بیدگل
او این موفقیت را به معنای تحولی بزرگ در اقتصاد صادرات و ارتقاء کشت و صنعت گل محمدی در ایران و جهان دانست و گفت: با این روش امکان افزایش کیفیت و کمیت اسانس به دست آمده از گل محمدی نیز فراهم است.
در طول سالهای ۹۳ و ۹۴ و در دو دوره گل دهی سالانه گل محمدی کارآیی این روش در ۲ مرحله تحقیق آزمایشگاهی سنجش و امسال و پس از اطمینان کامل از اعتبار عملی نتایج آن، یافته هایش منتشر شد.
انتهای پیام/م