در گزارش زیر طرز تهیه باقالی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قبل از اینکه کرونا تمام سبک زندگی و تفریحاتمان را تغییر دهد، خوردن باقالی پخته‌های کثیف کنار خیابانی عجیب برای‌مان لذت‌بخش بود، اما حالا باید در خانه دست به کار شویم و یک باقالی پخته خوشمزه درست کنیم.

چطور باقالی پخته جذابی درست کنیم؟

مواد لازم:

باقالی تازه: ۴ کیلو
سرکه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سماق و گلپر: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست درآورید. اگر باقالا خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید. باید روی باقالی‌ها را یک وجب آب پر کند که موقع خیس خوردن آب کم نیاورید. زیرا بعد از یک روز درشت می‌شوند و آماده پخت می‌شوند.

۲. پس از شستن باقالی، در قابلمه‌ای بزرگ باقالی را بریزید و سپس آب زیاد روی باقالی‌ها بریزید و در ظرف را بگذارید و روی اجاقی با شعله‌ای متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید. حواستان باشد که تا جوش آمدن آب سعی کنید بالاسر باقالی بمانید، چون وقتی آب به نقطه جوش رسید باعث به حرکت درآوردن باقالی در ظرف شده و در نتیجه باعث سرریز شدن آب از ظرف می‌شود.

۳. وقتی آب باقالی جوشید شعله گاز را تا حد متوسط کم کنید که فقط آب داخل ظرف بیرون نریزد. اجازه بدهید باقالی‌ها به خوبی بپزند؛ نمی‌شود زمانی را مشخص کرد، زیرا زمان پخت باقالی بسته به جنس آن دارد.

۴. در مراحل آخر پخت نمک روی باقالی‌ها بریزید. اگر از ابتدا نمک بزنید باعث دیرپز شدن باقالی‌ها می‌شود و وقتی باقالی خوب پخته شد، مقداری از آب باقالی را دور بریزید تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.

۵. مقداری سرکه و فلفل، بسته به ذائقه و علاقه خود، در باقالا بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خوب با آب و باقالی مخلوط شود، اگر بی نمک است پس از آن نمک را به مواد بیافزایید تا جایی که با نمک بودن را در آن حس کنید. سعی کنید زیاد شور نشود.

۶. باقالی آماده است می‌توانید با گلپر یا سماق آن را سرو کنید.

پربازدیدترین اخبار امروز سرویس وبگردی

جنایت هولناک در مشگین شهر/ راز قتل و آتش زدن جسد آرایشگر جوان فاش شد + عکس

۷ نشانه‌ای که مو‌ها در مورد سلامتی می‌گویند

پادشاهی که به خاطر یک زن از سلطنت گذشت + عکس

حروف و اعداد روی بال پروانه‌ها! + عکس

زیباترین امضا در گینس + عکس

خبیث‌ترین زنان تاریخ + تصاویر

تست کمرویی؛ تا چه اندازه خجالتی هستید؟

راهنمای خرید بهترین گوشی‌های هوشمند موجود در بازار با عمر باتری بالا

ترازودون برای چه بیماری‌هایی استفاده می‌شود؟

پاسخ الیکا عبدالرزاقی به مخاطبی که سر افطار با دیدن سرباز حرص می‌خورد!

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۵:۲۹ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
ما شوشتری ها باقالی رو باسیر داغ ونعنا داغ درست می کنیم ک عالی وبسیار خوشمزه س
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۲۳:۲۲ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
شاید تهرانی ها در محاوره از کلمه باقالی استفاده کنند ولی در آموزش و مطالب رسمی باید کلمه درست آن یعنی باقلا بکار رود متاسفانه رسانه ها باعث ترویج اشتباهات زیاد تهرانی ها در زبان فارسی شده اند مثل کلمه اشتباه دردودل بجای دردِ دل!