به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مرتضی موصلی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان روز شنبه در نشست خبری با رسانهها استان به صورت ویدیو کنفرانس با اشاره به برنامههای کمیته امداد در خصوص رزمایش کمک مومنانه و سایر طرحهای حمایتی در روزهای مقابله با ویروس کرونا، گفت: مجموعه کمیته امداد و دیگر موسسههای خیریه هر ساله در ماه رمضان فعالیتهای گسترده و متنوعی را برای حمایت از خانوادههای تحت پوشش و نیازمند استان در دستور کار دارد.
او با بیان اینکه امسال باتوجه به شیوع ویروس کرونا و تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه و اجرای طرح مومنانه در سطح کشور با شرایط متفاوتی مواجه بوده و تا اندازهای نحوه کمک رسانیها نیز تغییر کرد، افزود: پس از فرمایش رهبر معظم انقلاب برای حمایت از خانوادههای نیازمند و آسیب دیده، تمامی گروههای جهادی، نهادهای انقلابی، نظامی، اصحاب رسانه و آحاد مردم پای کار آمدند تا بخشی از نیازهای مددجویان، اقشار آسیب پذیر و مشاغل آسیب دیده را تامین کنند.
موصلی تصریح کرد: همچنین از هفتههای گذشته ستادی به ریاست نماینده ولی فقیه در استان برای هم افزایی منابع و توسعه فعالیتها در رزمایش مومنانه تشکیل و کمیته امداد استان با شعار "رزمایش همدلی برای ایران هم دل" فعالیت خود را آغاز کرد. همچنین یکی از این برنامههای ویژه کمیته امداد، توسعه طرح اکرام ایتام و طرح محسنین است که در این طرح، نیکوکاران برای حمایت مادی و معنوی خود از یک یا تعدادی کودک یتیم و بی سرپرست آمادگی خود را اعلام میکنند.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان بیان داشت: هدفگذاری ما برای امسال جذب ۱۰ هزار حامی جدید است؛ در حال حاضر از حمایت ۴۵ هزار حامی برخوردار هستیم که در سال گذشته نیکوکاران در طرح محسنین ۴۴۰ میلیارد ریال به فرزندان معنوی خود کمک کردند. همچنین دومین برنامه کمیته امداد در راستای رزمایش همدلی، توزیع ۱۰۰ هزار بسته معیشتی با بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف استان و کشور به منظور بهرهمندی یکصدهزار مددجوی تحت پوشش است.
این مقام مسئول ادامه داد: همچنین به منظور برگزاری برنامههای مختلف مرتبط با رزمایش مومنانه، تفاهمنامههای متعددی با موسسههای خیریه و گروههای جهادی منعقد شده است.
او ظهار داشت: جمع آوری زکات فطریه از دیگر برنامههای کمیته امداد است که با توجه به اینکه احتمال دارد نماز عید فطر در برخی از شهرهای استان برگزار نشود، تلاش میشود با بهرهگیری از ظرفیتهای مجازی و پایگاههای کمیته امداد که به صورت مجازی دایر میشوند، در بحث جمع آوری زکات فطریه اقدام کنیم.
او با بیان اینکه جذب ۷۸ میلیارد ریال از زکات فطریه هدفگذاری شده است، در حالی که سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال فطریه جمع آوری شد، افزود: با شیوع ویروس کرونا مددکاران مشاورهای برای آموزش خانوادههای زیر پوشش فعال شده و خدمات غیر حضوری به بیماران خاص کمیته امداد و همچنین ارسال بستههای بهداشتی برای آنها در دستور کار قرار گرفته است.
مرتضی موصلی اذعان داشت: تاکنون ۱۲ هزار زن کارآفرین تحت پوشش کمیته امداد به دلیلی شیوع ویروس کرونا متضرر شده اند و کمیته امداد در تلاش است تا کمک ویژهای را به آنها اختصاص دهد. بسیاری از افرادی که در این هفتهها به دلیل شیوع ویروس آسیب دیده اند تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و یا موسسههای خیریه نبودند، اما از این افراد نیز حمایت شده است.
او بیان کرد: مدتی پیش رییس بنیاد مستضعفان کشور مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال را ویژه افرادی که تحت پوشش نیستند در اختیار مجموعه امداد قرار داد که بسیاری از این خانوارها شناسایی شده و برنامه ریزی برای کمک به حدود ۱۱ هزار نفر انجام شده است.
موصلی با اشاره به نحوه مشارکت مردم در شرایط کنونی گفت: کمیته امداد برای هم افزایی هرچه بیشتر ظرفیتهای خیران امسال با کمک وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سامانهای را به نام «سخا» راه اندازی کرد تا بتواند اطلاعات مربوط به تمام موسسههای خیریه را جمع آوری کند؛ اگرچه در این برنامه، استقلال موسسهها نیز لحاظ شده و هدف از این کار کمک به توزیع عادلانه ظرفیتهای خیران و احسان به نیازمندان است.
انتهای پیام/گ