به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛«فردین یاوری» رییس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت : فرآیند آموزش حضوری، طبق بررسیهای انجام گرفته از اول مهرماه تا پایان بهمن ماه استمرار داشته و ۸۰ درصد محتوای کتب درسی به صورت حضوری تدریس شده است.
او گفت : از اول اسفند ماه تا پایان سال تحصیلی جاری، ۲۰ درصد باقی مانده محتوای کتب درسی به صورت غیرحضوری و از طریق شبکههای رادیویی و تلویزیونی، ابتکارات دبیران در بستر پیامرسانها و نیز شبکه شاد تدریس میشود.
او با بیان اینکه در طراحی سؤالات امتحانات نهایی پایه دوازدهم نیز ۲ بخش سوالات الزامی و انتخابی در نظر گرفته شده است، افزود: سؤالات الزامی؛ برای کسب ۱۶ نمره از ۸۰ درصد محتوای کتب درسی که به صورت حضوری تدریس شده است و دانشآموزان ملزم به پاسخگویی به تمام سؤالات آن هستند.
او در مورد سؤالات انتخابی گفت: برای کسب چهار نمره که در ۲ نوع طراحی میشوند، نوع اول از ۲۰ درصد محتوای کتب درسی که به صورت غیرحضوری تدریس و نوع دوم از محتوای ۸۰ درصدی که بهصورت حضوری تدریس شده است در این بخش دانشآموزان اختیار دارند سؤالاتی را که برای پاسخگویی آنها آمادگی بیشتری دارند انتخاب و پاسخ دهند.
او ادامه داد: بدیهی است در این شیوهنامه ضمن ارزشگذاری به تلاش دانشآموزان و همکارانی که آموزشهای غیرحضوری را دنبال کردهاند، به همه دانشآموزان، بهویژه افرادی که به هر دلیل نتوانستهاند از آموزشهای غیرحضوری استفاده کنند نیز با پاسخگویی کامل به سؤالاتی که از بخش تدریس حضوری طرح شده، فرصت کسب نمره ۲۰ داده میشود تا به دلیل عدم دسترسی به آموزشهای غیرحضوری حقی از آنها تضییع نشود.
او افزود: همچنین به جهت تعیین دقیق محتوای کتب درسی در قالب ۲ بخش ۸۰ و ۲۰ درصد، برای تمام موضوعات درسی پایه دوازدهم، عناوین دروس و محدوده مورد نظر برای هر عنوان کتاب تعیین و در جدول پیوست مشخص شده است که توجه دانشآموزان به آن جلب میشود.
یاوری افزود: همچنین برای حفظ سلامت دانشآموزان و رعایت پروتکلهای بهداشتی در حوزههای امتحانی، تعداد ۶۳۷ هزار و ۹۶۸ دانشآموز به ۲ گروه تقسیم شده اند که گروه اول، دانشآموزان رشتههای علوم تجربی و ریاضی- فیزیک و گروه دوم، دانشآموزان رشتههای ادبیات و علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی، سوم متوسطه و پیش دانشگاهی نظام قبلی است.
رییس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: برای رعایت فاصلهگذاری اجتماعی بین صندلیها ۱.۸ تا ۲ متر فاصله در نظر گرفته شده و حوزههای امتحانی نیز به تعداد کافی پیشبینی و مهیا شده است.
یاوری افزود: همچنین تدابیری اتخاذ شده که با جلب همکاری مراقبین سلامت و کارشناسان شبکههای بهداشت و درمان، سلامت دانشآموزان رصد و آنها ملزم به استفاده از ماسک و دستکش شوند و در فاصله هر جلسه امتحان تا امتحان بعدی، سالن، صندلیها و ملزومات حوزهها ضدعفونی شوند.
انتهای پیام/د