ورود به دهه جدید زندگی نقطه عطفی است که ارزش جشن گرفتن را دارد. وارد شدن به دهه ۵۰ زندگی‌تان حتی هیجان انگیز است البته معمولا همه چیز در این دوره بر وفق مرادتان نخواهد بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برخی خانم‌ها طبیعتا از پیری احساس نگرانی می‌کنند و به خصوص روز‌های تولد که تاریخ مهمی در زندگی هستند باعث می‌شود این نگرانی تشدید شود. رسیدن به ۵۰ سالگی مانند هر چیز دیگری جنبه‌های خوب و بد دارد. در این‌جا به برخی از مواردی می‌پردازیم که در انتظار آن‌ها هستیم یا از آن‌ها بیم داریم البته باید توجه داشت که در هر کشوری ۵۰ سالگی زنان معنای متفاوتی دارد. به طور مثال در آمریکا، به شوخی گفتن این عبارت که «دیگر از او گذشته» است، بر زنانی که پا به سن گذاشته اند تاثیر منفی دارد درحالی که در هلند ویژگی پختگی و خردمندی زنان به چشم می‌آید.

 دردسر‌های ۵۰ سالگی
تغییرات فیزیکی: آغاز دهه ۵۰ زندگی خبر از تحولاتی می‌دهد که بسیاری از آن‌ها شامل تغییرات جسمی است. این‌که احساس کنید نسبت به گذشته موهایتان خاکستری تر، بینایی تان ضعیف‌تر یا دردهایتان بیشتر شده، باعث می‌شود که فرایند سالخوردگی آثار بدی روی بدن شما داشته باشد. فقط به یاد داشته باشید که این تغییرات طبیعی هستند بنابراین نباید درباره آن‌ها استرس داشته باشید.
آشیانه خالی: اگر فرزند دارید، سندروم آشیانه خالی که به‌دلیل رفتن فرزندان به دانشگاه یا جا‌های دیگر به وجود می‌آید، مطمئناً شما را ناراحت می‌کند. هرچند در دراز مدت، آزادی می‌تواند هیجان انگیز باشد و فرصتی را برای تجربه چیز‌های جدید مانند تغییر شغل، ادامه تحصیل یا رفتن به مکان‌های جدید فراهم کند.

  مزیت‌های ۵۰ سالگی
داشتن زمانی برای خودتان: زنان در دهه ۵۰ غالباً متوجه می‌شوند با توجه به این‌که تعهدات‌شان به فرزندان و خانواده کاهش می‌یابد، می‌توانند بیشتر به خودشان توجه کنند. بسیاری از خانم‌ها بیان می‌کنند که تغذیه سالم‌تر و شرایط جسمی بهتری نسبت به سال‌های قبل دارند که عزت نفس بالایی را برای آن‌ها به‌همراه می‌آورد.
بهبود روابط خانوادگی: روابط با فرزندان اغلب با بزرگ شدن دختران و پسران بهبود می‌یابد. فرزندان بزرگ سالی که به تنهایی زندگی می‌کنند، درک بهتری دارند از کار‌هایی که مادران انجام داده‌اند و برای برآورده کردن نیاز‌های مادران به آن‌ها کمک می‌کنند. همچنین فرزندانی که اکنون خود والد شده اند، مادران خود را درک و از آن‌ها قدردانی می‌کنند.

۵۰ سالگی، آغازی جدید
رسیدن به آستانه ۵۰ سالگی نباید موجب اضطراب شود. درعوض، می‌تواند زمانی برای ارزیابی امور مهم یا بی‌اهمیت باشد و در صورت نیاز به تغییر، تصمیم بگیرید تا شرایط‌تان را هرچه زودتر، اصلاح کنید. ۵۰ سالگی پایان جهان نیست بلکه سرآغازی برای گشودن افق‌های جدید فکری است. این که شما با خوش‌بینی و امید یا پشیمانی و ترس به چشم انداز پیش روی خود نگاه می‌کنید، ممکن است کیفیت زندگی تان را هنگام رسیدن به نقاط عطف بعدی یعنی ۶۰، ۷۰، ۸۰، ۹۰ سالگی و فراتر از آن تحت تاثیر قرار دهد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زیبا احمدپور از تبریز
۱۵:۱۵ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
ممنون