محققان شیرازی در حال ساخت ۱۵ مدل آزمایشی واکسن ویروس کرونا هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار شد.

در این جلسه استادان و پژوهشگران دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشکی گزارشی از طرح‌های علمی و تحقیقاتی در حوزه مبارزه با کرونا ارائه کردند.

نادگران رییس دانشگاه شیراز با اشاره به روند تولید واکسن ویروس کرونا در این دانشگاه گفت: محققان شیرازی تاکنون ۱۵ مدل واکسن ویروس کرونا را ساخته اند که در مرحله آزمایشگاه است.

اسکندری استاد دانشگاه شیراز هم گفت: این واکسن‌ با استفاده از دانش فنی روز دنیا و با کمترین قیمت ساخته شده است.

او افزود: تا کنون حدود ۴ هزار نمونه از ویروس کووید ۱۹ در این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته و امید است در آینده نزدیک مرحله نهایی این واکسن‌ها به مرحله بالینی رسانده شود.

لطفی رییس دانشگاه علوم پزشکی فارس هم گفت: استان فارس با ۹ آزمایشگاه بزرگ، روزانه یک پنجم تست‌های کرونای کشور را انجام می‌دهد و در حوزه خدمات درمانی نیز جز استان‌های برتر است.

ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در این نشست گفت: تا کنون هیچ واکسنی در کشور تولید نشده و هر واکسنی که استفاده می‌شود مهندسی معکوس نمونه خارجی است.

او افزود: ساخت واکسن توسط محققان دانشگاه شیراز، گامی در راه توسعه است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: امروز دانشگاه‌های ما تعامل خوبی با صنعت برقرار کرده اند و شرکت‌های دانش بنیان نیز توانسته اند گام‌های بزرگی برای طرح‌های تحقیق و پژوهشی برداند.

 معاون علمی و فناوری رییس جمهور هم با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: بخش خصوصی به جای سرمایه گذاری بر روی بازار طلا و سکه، باید باید روی جوانان سرمایه گذاری کند.

او با اشاره به محدودیت بوجه دولت گفت: محصول فکر نخبگان شرکت‌های دانش بنیان، با سرمایه گذاری بخش خصوصی به ثمر می‌رسد.

ستاری افزود: ساخت کیت‌های تشخیص کرونا بوسیله چند جوانان نخبه شیراز، نشان دهنده توان علمی این شهر است که باید از آن‌ها به خوبی حمایت شود.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: سیستم اقتصاد دانش بنیان باید در کشور پایه ریزی شود تا جوانان بتوانند استعداد‌های خود را شکوفا کنند.

در این نشست تفاهم نامه ۴ جانبه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری فارس، علوم پزشکی و دانشگاه شیراز امضا شد که قرار است کار‌های علمی و پزوهشی در بخش‌های مختلف به ویژه کرونا انجام شود.

روزانه ۱۰ هزار تست تشخیص کرونا در کشور انجام می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار