مجتبی ورمقانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک رمضان تاکنون (۲۱ روز) بیش از نه هزار و ۲۵۰ موردبازدید توسط گروههای بازرسی و نظارتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و مصرف فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام شده است.
او افزود: این اداره کل با برنامه ریزی منظم و دقیق و با بهره گیری از توان ۷۴ نفر از کارشناسان دامپزشکی استان در قالب ۳۲ اکیپ عملیاتی در دو نوبت صبح و عصر، نظارت بر مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دام و طیور را تشدید نموده است.
ورمقانی در ادامه گفت: در این طرح از مراکز مختلف شامل رستوران ها، مراکز تهیه غذای آماده، قصابی ها، مرغ فروشی ها، ماهی فروشی ها، فروشگاههای زنجیرهای و مراکز قطعه بندی و بسته بندی فرآوردههای خام دام و طیور بازدید بعمل آمده است.
مدیر کل دامپزشکی کردستان بیان کرد:در نتیجه این بازدیدها بالغ بر ۴۴۲۰ کیلو گرم انواع فرآوردههای خام دام و طیور فاسد و غیر قابل مصرف کشف و ضبط شد که پس از هماهنگیهای قانونی نسبت به معدوم سازی بهداشتی آن اقدام شده است.
ورمقانی گفت: همچنین در زمان یاد شده تعداد ۹۵ صورتجلسه ضبط فرآوردههای غیر قابل مصرف تنظیم و به مراجع قضایی و تعزیرات ارجاع گردیده که تعداد ۳ مورد از آنها به پلمب مرکز عرضه منجر شده است.
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ماه مبارک در استان کردستان همزمان با سراسر کشور از ۶ اردیبهشت آغاز شده و تا پنجم خرداد (ماه مبارک رمضان) ادامه دارد.
انتهای پیام/م