در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت چاقاله‌بادام را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه خورشت چاقاله‌بادام؛ تجربه طعمی جذاب و جدیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چاقاله‌بادام دیگر تقریبا رو به تمام‌شدنش است و حالا که دیگر ریز نیست و بزرگ شده، می‌توانیم از آن در تهیه خورشت استفاده کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

چغاله بادام: ۵۰۰ گرم
گوشت خورشی: ۷۰۰ گرم
پیاز خلالی شده: ۲ عدد بزرگ
جعفری تازه: ۳۵۰ گرم
نعنای تازه: ۱۵۰ گرم
آب لیموترش و آب غوره: ۱/۲ فنجان
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیازهای خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

۲. در حین تفت دادن پیاز، مقداری زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود. چوب انتهایی چاغاله‌ها را در بیاورید و آن را به همراه گوشت خرد شده به پیاز داغ اضافه کنید.

۳. همه مواد را با هم تفت دهید. بعد یک لیتر آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب به جوش آمد، مقداری نمک و فلفل هم داخل آن بریزید. حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد.

۴. در فاصله پختن خورش، نعنا و جعفری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از اینکه گوشت نیم پز شد به خورشت اضافه کنید.

۵. در نیم ساعت آخر آب لیمو و آب غوره را به خورشت اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

۶. پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۵:۲۶ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
فردا چغاله بادام میشه کیلویی صدهزارتومان این مملکت که ثباتی نداره .اون از قیمتهای مسکن وخودروها
Singapore
ناشناس
۲۱:۵۰ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
پیدا کنید چاقاله بادام را