به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه روز پنجشنبه در نشست کارگروه اشتغال مراغه افزود: با توجه به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان سال «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، دستگاه ها، نهادها، بانک ها، موسسات و سازمانهای اقتصادی، حمایت از تولید و ایجاد زمینه برای اشتغال را اولویت خود قرار دهند.
او ادامه داد: بهره گیری از تسهیلات اشتغال زا از جمله تسهیلات حمایت از مشاغل آسیب دیده برای حمایت از طرحهای تولیدی، مناسبترین حرکت در جهت ایجاد جهش تولید است.
شکری اضافه کرد: ورود بنیاد برکت به عرصه اشتغال زایی در این شهرستان زمینه ساز رونق تولید در مناطق مختلف و نیز کاهش بیکاری و افزایش اشتغال زایی خواهد بود.
ناصر مظهریانرییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراغه گفت: در طول سال گذشته، از مجموع ۱۴۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال فراگیر به عنوان سهم این شهرستان، ۵۱.۸ میلیارد تومان برای ۶ طرح توسط بانکهای عامل پرداخت شده است.
او افزود: همچنین در بخش تسهیلات روستایی نیز، از ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات سهم این شهرستان، ۱۵ میلیارد تومان برای ۲۲۸ طرح پرداخت شده است.
او با اشاره به تسهیلات صندوق کارآفرینی برای اشتغال آفرینی در این شهرستان اضافه کرد: با موافقت صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی ۳۴ طرح با ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات تصویب شده است.
اواضافه کرد: در زمینه طرح کاروزی نیز، این شهرستان از شهرهای پیشرو بوده از این رو نیاز است دستگاههای اجرایی و خدمات رسان، زمینههای بکارگیری این کارورزان را احصا و شناسایی کنند.
حجت الاسلام قربانی مسوول طرحهای اشتغال زای بنیاد برکت در آذربایجان شرقی گفت: امسال ۳۰۰ طرح اولیه اشتغال زا توسط بنیاد برکت در مراغه اجرا میشود.
او با اشاره به اجرای طرحهای اشتغال زا در ۲ شهرستان آذربایجان شرقی در سال گذشته افزود: امسال یک هزار و ۲۰۰ طرح در ۶ شهرستان مراغه، آذرشهر، عجب شیر، چاراویماق، میانه و سراب اجرا خواهد شد.
اوادامه داد: همچنین در سال جاری، ۴۱ طرح اشتغال زای دیگر در مراغه با حمایت این بنیاد آغاز شده است.
او اضافه کرد: در سال گذشته نیز حدود هفت میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زا توسط بنیاد برکت در قالب ۲۱۵ طرح در این شهرستان ارائه شده است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
انتهای پیام/