به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مریم حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دوران کرونا چهار هزار و ۵۰۰ پرستار در بیمارستانهای کشور مشغول خدمت رسانی به جامعه هدف بودند، اظهار کرد: طبق هماهنگی انجام شده مجوز استخدام سه هزار پرستار و ۲ هزار و ۲۸۴ پرستار قراردادی را گرفته ایم و منتظر تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه هستیم.
او با اشاره به افزایش حقوق کارکنان نظام سلامت، افزود: حقوق پرستاران ۵۰ درصد و پرستاران شرکتی نیز ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش یافته است.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعرفهگذاری خدمات پرستاری قانونی ۱۴ ساله بوده و این مهم نیز به تصویب رسیده ولی اجرایی نشده است، گفت: با ورود رئیس قوه قضائیه به این موضوع و تعیین مدت چهار ماهه برای بازرسی و بررسی موضوع، منتظر تعیین تکلیف این قانون هستیم.
حضرتی تصریح کرد: اواخر سال ۹۶ کارگروه تخصصی اصلاح نظام پرداخت به منظور بررسی مسائل و مشکلات نظام پرداخت پرستاران با طرح قاصدک در معاونت پرستاری تشکیل شده است.
بیشتر بخوانید: 65 درصد پرستاران در خط مقدم مبارزه با کرونا
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه با بیان اینکه مهمترین تصمیم کار گروه تخصصی اصلاح نظام پرداخت، اصلاح شیوه پرداخت کارانه و اضافهکار کارکنان غیر پزشک بود، بیان کرد: این مهم برای اجرا به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی ابلاغ و براساس آن از ابتدای اسفندماه ۹۸ پرداخت اضافه کار و کارانه جداگانه محاسبه و پرداخت میشود.
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان بیان کرد: برای پرستاران فوق العادهای ویژه در نظر گرفته شده است که پس از تصویب در ستاد ملی مقابله با کرونا به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ میشود.
انتهای پیام/
پرستاران شرکتی مثل کارگران حقوقمون اضافه شده و ۳۵ درصدی در کار نبوده
بخدا ما هم آزمون استخدامی دادیم سال ۹۳ قرار بود استخدام بشیم مار و شرکتی کردن...
مظلوم ترین قشر درمان نیروهای شرکتی هستند