سید کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران اظهار کرد: لغو تحریمهای تسلیحاتی توسط شورای امنیت سازمان ملل یک گام بزرگ است که دست کشورهای بزرگ جهان را باز میگذارد تا از ما سلاح بخرند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان این که ما در حوزه تولید تسلیحات، پیشرفتهای بزرگی را تجربه کردیم، ادامه داد: این پیشرفت باعث شد تا نام جمهوری اسلامی ایران در باشگاه کشورهایی قرار بگیرد که توان صادرات سلاح را دارند.
او تصریح کرد: برخی کشورهای دنیا علاقه دارند از کشور ما سلاح بخرند و ما نیز میخواهیم تا تکنولوژی روز دنیا را داشته باشیم که با این اتفاق دست همه باز میشود، اما آمریکاییها دست به هر کاری علیه ما خواهند زد، گواه این موضوع شروع تحریمها از بدو پیروزی انقلاب است و امروز هم به صورت دائم اسامی جدید را به لیست خود اضافه میکنند.
سجادی با بیان این که آمریکاییها در مورد لغو تحریمهای تسلیحاتی ایران هم قلدربازی در میآورند، گفت: آنها میخواهند در برابر مصوبه شورای امنیت ایستادگی و علیه ایران عمل کنند، البته ما هم نباید از آن ترسی داشته باشیم؛ چرا که آنها هر کاری علیه ما انجام دادند و بیشتر این مطالب هم یک بلوف دولت ترامپ است.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: البته کشور ما به واسطه خودکفایی در زمینه تسلیحات نیاز به سلاح جدید ندارد و صادرات هم داریم، اما باید به این حرکت شورای امنیت هم باید خوشآمد گفت، چرا که باعث میشود راه جمهوری اسلامی هموار شود و خوب هم میدانیم اگر آمریکاییها در مورد موضوعی فقط حرف میزنند یعنی توان انجام کاری را ندارند و فقط میتوانند تهدید کنند.
او با بیان این نظام جمهوری اسلامی ایران به آن رتبه از قدرت رسیده که تهدیدهای آمریکا تاثیر چندانی ندارد، بیان کرد: واشنگتن شاید فشاری وارد کند مانند اقداماتی که قبلا انجام میداد و برخی کشورها هم همراه آن شوند، اما در نتایج پایانی که ما دنبال آن هستیم تاثیری نخواهد داشت.
سجادی ادامه داد: امروز ابرقدرتی آمریکا زیر سوال رفته است، در همین موضوع کرونا میتوان دید که ادعای ابرقدرتی که توسط مقامات واشنگتن مطرح میشد چگونه نابود شده و چه گرفتاری را برای آنها به وجود آورد؛ این یک علامت سوال برای ابرقدرتی ایالات متحده آمریکا است.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره این که واکنش کشورهای عضو شورای امنیت به تحرکات احتمالی آمریکا چه خواهد بود، بیان کرد: با وجود ضعفهای موجود در بدنه دولت آمریکا خیلی بعید است جامعه جهانی همراه این کشور شود و حتی کشورهای مستقل، چون چین و روسیه هستند که مقابل آمریکا قرار دارند و برخی کشورهای اروپایی هم این گونه عمل میکنند.
او خاطر نشان کرد: کشورهای بسیاری در مقابل آمریکا قرار دارند، در همین بحث ویروس کرونا همه دیدند چه تقابلی بین آمریکا و چین رخ داد یا مشکلاتی که روسیه و ژاپن با واشنگتن دارند ثابت کرد قرار نیست هر چه آمریکا بگوید تمام دنیا قبول کند.
انتهای پیام/