رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت رفاه درباره آخرین اخبار جلسه تشکیل شورای عالی کار برای تعیین حق مسکن کارگران، توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حامد شمس رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره پرداخت بیمه بیکاری به افرادی که با شیوع کرونا شغل خود را از دست دادند، اظهار کرد: تمام درخواست‌هایی که تا پایان فروردین ۹۹ در سامانه وزارت کار برای دریافت بیمه بیکاری ثبت شده بود به سازمان تأمین اجتماعی ارسال شده است.

او با بیان اینکه تاکنون ۵۹۹ هزار درخواست تایید شده است، گفت: بلافاصله پس از تخصیص اعتبار آن تا پایان این هفته پرداخت بیمه بیکاری آغاز خواهد شد.

شمس تصریح کرد: هر کسی که در سامانه ثبت‌نام کرده باشد و مشمول قانون کار قانون تأمین اجتماعی باشد و ۳ درصد حق بیمه خود را نیز پرداخت کرده باشد میتواند بیمه بیکاری را استفاده کند.

شمس درباره تشکیل در آخرین جلسه شورای عالی کار، افزود: جلسه روز چهارشنبه شورای عالی کار به دلیل عزل وزیر صنعت معدن و تجارت و نبود نماینده‌ای از این وزارت خانه لغو شد.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت رفاه با بیان اینکه پایه حقوق و دستمزد کارگران برای سال ۹۹، ۲۱ درصد افزایش یافت ادامه داد: با بررسی سایر آیتم‌های دستمزد کارگران در مجموع افزایش ۳۳ درصد است.

او با اشاره به اینکه تنها دستور کار جلسه شورای عالی کار افزایش حق مسکن است، اضافه کرد: افزایش بیش از اندازه دستمزد به کارگران تبعات اقتصادی و اجتماعی فراوانی را خواهد داشت و باعث افزایش اخراج دسته جمعی کارگران می‌شود.

او درباره پرداخت وام کرونایی به کارفرمایان گفت: مشاغلی که جز ۱۳ رسته اعلام شده باشند می‌توانند از وام ایام کرونا‌یی بهره‌مند شوند همچنین کارفرمایانی که لیست بیمه کارگر خود را رد کرده باشند و کارگر را تعدیل نکرده باشند می‌توانند به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان دریافت کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
خدایا ظلم تا کی؟؟
پیر شدیم و عدالتی ندیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۷ ۰۵ خرداد ۱۳۹۹
پیر شدیم و عدالتی ندیدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹
به کارگر به یک چشم دیگه نگاه میکنند.، به چشم برده، به وضوح داریم در محل کار میبینیم. اصلاً کارگر رو آدم حساب نمیکنند ولی نون بازوی کارگران رو می خورند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
در اقتصاد ایران ،همه صنوف قیمت خدمات و اجناس خود را با افزایش نرخ دلار افزایش میدهند به غیر دستمزد های کارگران بد بخت . لذا جهت حل ریشه ای مشکلات کارگران بایستی نرخ دستمزد این قشر ضعیف نیز به دلار گره بخورد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
ولی چرا با بررسی تمام ایتمها حقوق ما 24 درصد افزایش یافت؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
چرا فقط افزايش دستمزد كارگران تبعات داره؟! در سال هر كالايي چند بار گرون ميشه هيچ تبعات بدي نداره فقط افزايش دستمزد كارگران بيچاره تبعات داره !؟ انصاف هم خوبه والله
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۷:۴۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
جهش تولید تنها با رضایت مزدی کارگران صورت می گیرد . حالا شما مدام مزد کارگران را سرکوب کن در ضمن کارگران فقط به اندازه مزدی که به آنها داده میشه کار می کنند نه بیشتر
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۰۷:۴۴ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
افزایش حقوق کارگر نه تنها تبعات اقتصادی ندارد بلکه باعث رونق وجش تولید نیز می شود اونکه تبعات اقتصادی دارد مدیریت ضعفیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۱ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
پس این وام رابرایچه به مفت خورها میدهید لطف کنید وام را به خود کارگر بدهید
آخرین اخبار