مریم زارعی مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مراقبتهای تغذيهای كودكان و نوجوانان در دوران شیوع بيماری کرونا اظهار کرد: در زمان شیوع بیماری کرونا کودکان و نوجوانان باید سه وعده غذای اصلی کم حجم و دو تا سه میان وعده برای بهبود اشتها مصرف کنند.
او ادامه داد: توصیه میشود دانش آموزان در وعده صبحانه از مواد غذایی مانند: تخم مرغ آبپز، شير كم چرب، عدسی، فرنی، شيربرنج يا حليم استفاده کنند. همچنین مصرف مقادیر زیاد مایعاتی همچون: آب، آب میوه طبیعی و آب سبزیجات تازه، چای كمرنگ و آب گوشت يا آب مرغ به منظور دفع سموم و جلوگیری از کم آبی بدن برای کودکان و نوجوانان مفید است.
مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: کودکان باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن میوه و سبزیجات تازه را به صورت روزانه مصرف کنند.
زارعی با اشاره به اینکه کودکان باید از منابع غذایی ویتامین A مانند: تخم مرغ، گوشت، ماهی، جگر، موز و مركبات استفاده کنند، ادامه داد: مصرف سبزیجات زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، شلغم، هویج، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی باعث تقويت سيستم ايمنی در بدن کودکان و نوجوانان خواهد شد.
او بیان کرد: مصرف منابع غذایی ویتامین C مانند مرکبات و سبزیجات سبز رنگ، آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه همراه با غذا و سالاد سبب افزایش اشتها شده و سیستم ایمنی بدن کودکان را تقویت خواهد کرد.
زارعی تاکید کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا بهتر است دانش آموزان منابع غذایی سلنیوم مانند: تخم مرغ، مغزها، ماهی، میگو، قارچ، موز و برنج قهوهای را به مقدار کافی مصرف کنند؛ زیرا مصرف سلنيوم باعث كاهش استرس اكسيداتيو، كاهش التهاب و تقویت سیستم ايمنی بدن میشود.
بیشتر بخوانید: چاقی زمینهساز بیماریها و شریک خوب کروناست
زارعی با اشاره به اینکه آجیلها منبع خوبی از ویتامین E، روی و سلنیوم هستند، گفت: باید توجه کرد که آجیلها حاوی مقادیر زیادی چربی هستند و مصرف زیاد آنها موجب اضافه وزن و چاقی میشود.
او در پایان یادآوری کرد: توصیه میشود دانش آموزان و کودکان حداقل در طول هفته دو بار انواع ماهی را مصرف کنند؛ زیرا ماهیها دارای امگا 3 هستند و نقش مهمی در تقویت سیستم ايمنی بدن دارند.
انتهای پیام/