به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قارچ و گوشت یکی از غذاهای محبوب ایران است. این غذا وعدهای لذیذ و نسبتا سبک برای ناهار یا شام است. خورش قارچ با گوشت را میتوان با فیله یا گوشت چرخ کرده نیز درست کرد. این غذا نسبت به سایر خورشتهای ایرانی سریع درست میشود برای همین هم مناسب روزهای شلوغ و پرکار است. در این غذا از قارچ نیز استفاده میشود.
مواد لازم
گوشت خورشتی: ۴ الی ۵ تکه
پیاز: یک عدد متوسط
قارچ: ۳۰۰ گرم
آلو بخار: ۱۵ عدد
رب انار ملس: ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده:۱ قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار لازم
زرد چوبه: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت
پیاز داغ درست کنید و گوشتها را به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل و زردچوبه را بیفزایید و کمی تفت دهید سپس ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید.
مقداری آب روی مواد بریزید. در قابلمه را بگذارید تا بپزد.
آلوها را بخیسانید و قارچها را خرد کنید.
قارچها را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط تفت دهید (روغن نریزید).
سپس به قارچها کره اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدهید.
به گوشت پخته شده آلو و قارچها را اضافه کنید.
یکی دو قاشق رب انار و سپس زعفران را نیز اضافه کنید
نیم ساعت به خورشت اجازه پختن و جا افتادن بدهید.
پس از یک نیم الی دو ساعت خورش شما آماده است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/