دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شهروندان خواست برای جلوگیری از ابتلا به بیماری انگلی فاسیولا، سبزی‌های محلی را خام مصرف نکنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فاسیولا و دیگر بیمار‌های انگلی، سبزیجات محلی معطر نظیر چوچاق، خالیواش و نعنا را خام مصرف نکنند.
سبزیجات محلی را پیش از اضافه کردن به زیتون برای تهیه زیتون پرورده و یا نمک سبز، ابتدا با آب بخوبی بشویند، با دستگاه خرد کنند و به مدت ۳ تا ۵ روز در فریزر بگذارند.

سبزی که برای خوردن خام تهیه می‌شود ابتدا با آب و مواد شوینده بشویند، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در محلول سرکه به میزان یک لیوان سرکه در ۴ لیوان آب قرار داده و در انتها آبکشی کنند.

سبزی خوردن را با دستکش پاک کنند.

در صورت امکان سبزی خوردن مورد استفاده خود را در یک گلدان و یا در باغچه حیاط خانه پرورش دهند.

میوه‌هایی نظیر توت فرنگی که با خاک تماس دارد، ابتدا با آب بشورند، ۳ تا ۵ ثانیه در آب جوش و بعد در آب سرد قرار دهند.

از نوشیدن آب چشمه‌های رو باز در مناطق کوهستانی پرهیز کنید و قبل از نوشیدن، آن را بجوشانند.

از خوردن جگر خام دام‌ها به شدت خودداری کنید.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.