وی افزود: در این رابطه کلاهبرداران با هویت افراد دیگر تحت عنوان کاریابی و فعالیت جعلی با نام شرکتهای فعال تجاری اقدام میکنند.
سرهنگ گودرزی تصریح کرد: در این شیوه کلاهبرداران کارت و رمز بانکی را از افراد دیگر اجاره میکنند و در حوزه قمار و شرطبندی به خصوص در زمینه پیش بینی نامتعارف فوتبال اقدام میکنند.
وی افزود: در کنار این اقدام کلاهبرداران که از نظر قانون جرم تلقی میشود، افرادی که کارت بانکیشان را در اختیار کلاهبرداران قرار میدهند، به اتهام معاونت در جرم ارتکابی شریک هستند و تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
سرپرست پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه هیچ شخصی حق ندارد کارت بانکی و رمز آن را در اختیار افراد سودجو قرار دهد، گفت: مجرمان با انجام این ترفند سعی در کلاهبرداری از هموطنان را دارند و پس از ارتکاب جرم عملا هیچ ردپایی را از خود به جای نمیگذارند چرا که تمام اطلاعات موجود در پروندههای این چنینی با نام و هویت دارندگان کارتهای بانکی ثبت میشوند.
وی افزود: اینگونه از جرایم بیشتر گریبان جوانان و نوجوانان گرفته که ناخواسته دچار آن میشوند و برای سپری کردن ره صد ساله در یک شب دچار ارتکاب جرمی سنگین میشوند.
به گفته سرهنگ گودرزی جوانان فریب تبلیغات اغوا کننده در فضای مجازی را نخورند و برای کسب سود و درآمدی که عملا پوچ و واهی است، در دام شیادان قرار نگیرند.
بیشتر بخوانید: آخرین خبرها از مبارزه با قمار در فوتبال/ فیلتر شدن ۶۷ هزار سایت قمار
بیشتر بخوانید: تکِ پلیس به سایتهای شرطبندی همزمان با جام ملتهای آسیا
انتهای پیام/
به قرآن افرادی هست هزار تومن ندارن برن دوتا نون بخرن .
چرا به این توجهی نمی کنید؟
مطمئنا بخاطر فقر هست . وگرنه چرا بخاطر 2 میلیون
کاش زود عاملان این سایت ها به سزای اعمالشان برسند
و درس عبرتی باشه برای دیگر عاملان و کنترل کاربرای مجازی
و رهگیری بانک توسط پلیس و کنترل اپلیکیشن های ایوا سکه اپ و 724 که داخلی و قابل کنترل هستن