به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ آذر، ولی زاده معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت صنایع آلاینده استان، گفت: تا پایان سال گذشته تعداد صنایع آلاینده کرمانشاه ۳۳ واحد بود که این صنایع در بخشهای مختلف از صنایع بزرگ تا صنایع کوچک کشاورزی، معدنی، خدماتی فعال هستند.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه از برنامههای جدی که امسال برای کاهش تعداد واحدهای آلاینده کرمانشاه وجود دارد یاد کرد و گفت: بنا داریم تا پایان سال عمده این صنایع را به سمت سبز شدن سوق دهیم و با اقدامات و پیگیریهایی که انجام شده از ابتدای امسال تاکنون نیز دو یا سه واحد از لیست آلایندهها خارج شدند.
ولی زاده با اشاره به متغیر بودن تعداد صنایع آلاینده، تاکید کرد: تلاش میکنیم تا پایان سال صنایع اصلی آلاینده را از چرخه آلایندگی خارج کنیم.
او از برگزاری جلساتی به این منظور با هماهنگی معاون اقتصادی استانداری هم خبر داد و یادآور شد: در این جلسات لیستی از صنایع آلاینده که مشمول جرایم مالیاتی هم میشوند ارائه دادیم و برای رفع آلایندگی هریک از این واحدها نیز پیشنهاداتی داده شد.
به گفته این مسئول، مقرر شده برای هریک از واحدها که برای تکمیل طرحهای زیست محیطی خود نیازمند اعتبار باشند نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شود.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان کرمانشاه عنوان کرد: همچنین در هریک از دستگاههای مربوطه از جمله جهاد کشاورزی، سازمان صمت نیز جلسات تخصصی در این زمینه برای رفع آلایندگی این واحدها برگزار شد.
او با بیان اینکه کرمانشاه هم اکنون نسبت به بسیاری از استانهای دیگر از نظر آلایندگی صنایع وضعیت خوبی دارد، افزود: عمده صنایع مادر و بزرگ ما هم در زمینه گازهای خروجی و هم پساب به صورت مستمر و آنلاین پایش میشوند.
ولی زاده تاکید کرد: از آنجایی که کرمانشاه استانی در حال توسعه است، نگرانی ما از ایجاد صنایع جدید است که باید راهاندازی آنها با رعایت پروتکلهای محیط زیستی باشد.
انتهای پیام/ز