برگزاری رویدادهایی نظیر دات راینکس که زمینه تعامل دوجانبه را فراهم می‌کند، می تواند زمینه را برای افزایش مشارکت موثر بخش خصوصی فراهم سازد.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایده شوی دات راینکس در حوزه ناوبری و موقعیت یابی با همکاری و مشارکت سازمان فضایی ایران، سندیکای شناسایی و مکان‌یابی رادیویی و وزارت راه و شهرسازی از ۱۰ الی ۱۲ خردادماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

سحر بنکدارپور، دبیرکل سندیکای شناسایی و مکان‌یابی رادیویی ضمن تشکر از مشارکت فعال بخش خصوصی در این رویداد گفت: مهم‌ترین وظیفه هر تشکلی دفاع از حقوق و حمایت از منافع اعضایش است. ما در سندیکا در جهت ساماندهی فعالیت اعضا در راستای بهبود کیفیت تولیدات، حذف انحصار و شکل‌گیری شرایط متوازن و رقابتی برای همه فعالان را در برنامه کاری خودمان داریم. ضمن اینکه مشارکت و همفکری با مراکز تصمیم‌گیری دولت، ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی و تجاری، پیگیری رشد و توسعه منظم و همه جانبه صنایع بومی، ایفای نقش موثر در فرآیند سیاست‌گذاری عمومی سازمان‌ها از طریق رایزنی و مذاکره از جمله اهداف سندیکای شرکت‌های شناسایی و مکان‌یابی رادیویی به شمار می‌رود.

او ادامه داد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) امسال با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است. اغلب شرکت‌های عضو سندیکا نیز جزو تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش بنیانی هستند که در چنین رویداد‌هایی امکان به نمایش گذاشتن توانمندی و ظرفیت هایشان وجود دارد. برگزاری و مشارکت در چنین رویداد‌های تخصصی فرصت ارائه و معرفی محصولات تولیدی را به شرکت‌ها می‌دهد و در شکل گیری یک فضای رقابتی سالم موثر خواهد بود.


بیشتر بخوانید: برگزاری وبینار تخصصی سه روزه دات راینکس


دبیر کل سندیکای شناسایی و مکان‌یابی رادیویی با تاکید بر اهمیت برگزاری چنین رویداد‌هایی در توسعه بازار حوزه موقعیت یابی و ناوبری افزود: با توجه به اینکه پیش از برگزاری همایش دات راینکس با همکاری سازمان فضایی ایران، زمان زیادی برای دریافت نیاز‌های دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی صرف شده است، سبد اعلام نیازهایمان ترکیب مناسبی از بخش دولتی است که فرصت خوبی را برای شرکت‌های فعال ایجاد می‌کند تا با دانش روز و آخرین فناوری موجود، به این نیاز‌ها پاسخ دهند. در واقع دات راینکس و همایش‌های مشابه آن یک موقعیت برد_برد است که هم بخش خصوصی به قرارداد و پروژه کاری می‌رسد و هم دستگاه دولتی نیازش را با محصولی از تولید داخل برآورده می‌کند.

بنکدارپور با اشاره به توانمندی موجود در بخش خصوصی گفت: در حال حاضر فعالان بخش خصوصی در این حوزه را می‌توان به سه بخش تقسیم کرد. گروهی که تولید کننده هستند و دانش فنی برای طراحی و تولید محصولات را در داخل دارند. گروهی دیگر قطعات را وارد می‌کنند و با راه اندازی خط تولید محصول نهایی را مونتاژ می‌کنند. علاوه بر این‌ها گروهی هم به کار واردات مشغول هستند.

او اعتماد و واگذاری امور به بخش خصوصی را مهمترین اصل دانست و یادآور شد: باید به توانمندی و ظرفیت بخش خصوصی اعتماد، توجه و بازار رقابتی ایجاد کرد تا تمام گروه‌ها در فضایی شفاف برای افزایش کیفیت تولیداتشان تلاش کنند.

بنکدارپور ایجاد فضای تعاملی دوجانبه را از مهمترین ویژگی‌های رویداد دات راینکس دانست و افزود: در رویداد‌های پیش از این، همیشه دولت متکلم وحده بوده و بخش خصوصی تنها شنونده اقدامات دولت بود. اما حالا فرصتی است تا دولت ابتدا نیازهایش را مطرح کند و بخش خصوصی با اتکا به دانش و توانمندی‌هایش به این نیاز‌ها پاسخ بدهد. برگزاری رویداد‌هایی که زمینه تعامل دوجانبه را فراهم می‌کند، می‌تواند زمینه را برای افزایش مشارکت موثر بخش خصوصی فراهم سازد که این مسئله می‌تواند گامی مهم و زمینه ساز تحقق اهداف شعار جهش تولید باشد.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.