شهردار قمصر گفت:از ۲۰۰ هکتار گلستان مثمر قمصر بیش از ۶۰۰ تن گل بدست می‌آید که محصولاتی از قبیل گلاب، اسانس، گل خشک و مربا از آن فرآوری می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسن پرآبی شهردار قمصر با بیان اینکه برداشت گل محمدی همه ساله از اردیبهشت آغاز و در انتهای خرداد پایان می‌یابد گفت: از ۲۰۰ هکتار گلستان مثمر قمصر بیش از ۶۰۰ تن گل بدست می‌آید که محصولاتی از قبیل گلاب، اسانس، گل خشک و مربا از آن فرآوری می‌شود.

او، شستشوی خانه خدا در دو نوبت هشتم ذالحجه و اول شعبان و عطر افشانی عتبات عالیات با گلاب قمصر را از افتخارات مردم این شهر بیان کرد و افزود: محصولات فرآوری شده گل محمدی از جمله گلاب و اسانس به ۷۰ کشور دنیا صادر می‌شوند.

به گفته شهردار قمصر، از ۳۰۰ کارگاه سنتی و ۱۵ کارگاه صنعتی گلابگیری قمصر بیش از ۱۰۰۰ خانوار روزی می‌برند.

امسال به خاطر شیوع ویروس کرونا آیین‌های شکرگذاری، گل غلطان و جشنواره‌های ملی گل و گلاب بر گزار نمی‌شود و گل چینی و گلاب گیری نیز با نظارت بیشتر دستگاه‌های متولی انجام می‌شود.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار