مسعود مردانی فوق تخصص بیماریهای عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تأثیر آلودگی هوا در شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: آلودگی هوا بروری عفونتهای ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی تاثیر دارد و هنگامی که میزان آلایندههای هوا بالا برود ویروس، میکروب و قارچ باسرعت و سهولت بیشتر به افراد عادی منتقل میشوند.
اوادامه داد: آلودگی هوا باعث بروز بیماری کرونا به طور مستقیم نمی شود، اما با بروز آلودگی هوا مردم باید از تردد در مراکز شلوغ و قسمتهای آلوده شهر خودداری کنند.
مردانی تاکید کرد: افرادی که مبتلا به بیماری کرونا میشوند نباید در روزهایی که میزان آلایندههای هوا افزایش پیدا میکند در مراکز شلوغ تردد کنند؛ زیرا در هنگام سکون هوا و بروز آلودگی بیماری راحت تر به دیگران منتقل می شود.
عضو کمیته کشوری کرونا، گفت: افراد باید به هر حال دست های خود را با آب و صابون شستشو داده و در صورت نبود صابون از محلول های ضد عفونی استفاده کنند.
او ادامه داد: در فصل تابستان باید فیلترهای کولر به طور مرتب عوض کنیم تا ویروس کرونا از این طریق منتشر نشود.
عضو کمیته کشوری کرونا یاد آوری کرد: اولویت اصلی ما ساخت داروی موثر و واکسن برای بیماری کرونا است.
بیشتر بخوانید:
تولید محصول متوقف کننده سیر بیماری کرونا با سلول درمانی
ابلاغ پروتکلهای پیشگیری از بروز کرونا به صنایع غذایی کشور
ایران علیرغم تحریم در مبارزه با کرونا موفق عمل کرده است
انتهای پیام/
امدن گفتن اگرسیستم ایمنی قوی داشته باشیم این ویروس رو نمی گیریم چطور میشه سیستم ایمنی قوی داشت درصورت خوردن داروهای شیمیایی؟
مردم باید بدانند واگاه باشند که تنها با خوردن داروهای گیاهی می شود سیستم ایمنی قوی داشت اما این اقا منکر این قضیه هستند الله اعلم که برای چی انقدر باطب سنتی مخالفت می کنن
تا اونجايي كه ما ميدونيم باد ويروسا رو ميبره و تو جو نابود ميشن