علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان گفت: پیرو دستور استاندار و تصویب این شورا جمع آوری حدود ۳۰۰ معتاد متجاهر در زاهدان آغاز و تدابیر لازم برای نگهداری آنان در مرکز ماده ۱۶ زنان و مردان اندیشیده شده است.
او افزود: در بازدید روز جمعه استاندار سیستان و بلوچستان از مراکز ماده ۱۶ استان (مراکز نگهداری معتادان متجاهر) مقرر شد، این معتادان از امروز در زاهدان و سپس در سراسر استان جمع آوری شوند.
او گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا این طرح ابتدا در شهر زاهدان به اجرا در آمد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان افزود: برابر دستورالعمل ابلاغی ستاد مبارزه با موادمخدر که براساس دستورالعملهای ابلاغیستاد ملی مقابله با کرونا است باید برای جمع آوری معتادان متجاهر یک سوله یا مکانی خاص به عنوان قرنطینه اولیه پیش بینی و معتادان جمع آوری شده به مدت ۱۴ روز در این مرکز نگهداری شوند که در این زمینه اقدامات لازم انجام شده است.
او ادامه داد: در مدت قرنطینه تیم غربالگر و پزشک این معتادان را از نظر ابتلا به کرونا مورد ارزیابی و تست کووید ۱۹ قرار میدهند چنانچه فردی از آنان به این ویروس مبتلا بود دانشگاه علوم پزشکی وی را به یک مکان ویژه کووید ۱۹ وابسته به مرکز ماده ۱۶ در نظر گرفته شده منتقل میکند و اگر کسی بدحال بود و نیاز به بستری و مراقبتهای پزشکی داشت دانشگاه علوم پزشکی یکی از بیمارستانها را برای این افراد در نظر میگیرد تا در آنجا نگهداری و درمان شوند.
زندی بیان کرد: بعد از قرنطینه اولیه معتادان متجاهر به مرکز تل سیاه و مرکز معتادان متجاهرویژه زنان در زاهدان انتقال مییابند.
او گفت: فرمانداران حوزه شمال و جنوب سیستان و بلوچستان نیز در حال رصد برای ارزیابی مکانهایی هستند که بتوان معتادان متجاهر را در آنجا نگهداری و درمان کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان افزود: برابر دستور استاندار و پیرو سفر دکتر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر به این استان و تصویب شورای برنامه ریزی مرکز متعلق به سازمان فنی و حرفهای در محمدآباد شهرستان هامون به ستاد مبارزه با مواد مخدر واگذار شد و براساس برنامهریزی انجام شده این مرکز محل نگهداری و صیانت از معتادان متجاهر شمال سیستان و بلوچستان خواهد بود هدف آن علاوه بر درمان و پس از اتمام دروه درمان، به معتادان اصلاح شده آموزشهای فنی و حرفهای ارائه میشود تا بعد از اتمام دوره درمان حرفهای بیاموزند.
او اظهار داشت: به اتفاق مدیرکل فنی و حرفهای سیستان و بلوچستان هفته گذشته از این مکان بازدید کردیم و در مرحله نخست ستاد مبارزه با مواد مخدر یک میلیارد تومان برای تجهیز و راه اندازی این مرکز اعتبار در نظر گرفته که طی ۲ مرحله واگذار میشود و ۵۰۰ میلیون تومان نیز به سازمان بهزیستی پرداخت شده و کارهای اولیه در حال انجام است و در تلاشیم با حمایتهای استاندار سیستان و بلوچستان هرچه سریعتر این مکان آماده شود تا کسانیکه گرفتار پدیده شوم اعتیاد در شمال استان شده اند، در این مکان نگهداری شوند.
انتهای پیام/گ
ایمیل