به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، مجید طاهرخانی رییس انجمن واحدهای پذیرایی و سفره خانههای سنتی استان گفت: با اجرای دستور العملهای بهداشتی ستاد مقابله با کرونا برای کسب و کارهای مختلف، رستورانها و سفره خانهها جزو مشاغلی بوند که بیشترین محدودیتها بر آنها اعمال شد، اما پس از گذشت نزدیک به ۳ ماه زمان بازگشایی این اصناف مشخص شده است.
او ادامه داد: باز شدن این اماکن منوط به رعایت دستورالعملهای وزارت بهداشت خواهد بود، برای مثال پیش از شیوع کرونا ویروس فاصله میزها در رستورانها نزدیک و فاصله نشستن افراد نیز نزدیکتر بود که قطعا این فاصلهگذاری با شیوع کرونا و آغاز فعالیت رستورانها به طور دقیق رعایت خواهد شد.